Πολύτιμες οδηγίες για ταυτόχρονη κορύφωση


Πολύτιμες οδηγίες για ταυτόχρονη κορύφωση

Γιατί η ταυτόχρονη κορύφωση θέλει εξάσκηση και από τους δύο μόνο που αυτός δε θα το ξέρει, έτσι θα του κάνεις έκπληξη.

Ξεκινώντας από τα βασικά λοιπόν θα πρέπει να μάθεις τι σου αρέσει καλύτερα. Προσπάθησε κατά τη διάρκεια του σεξ να καταλάβεις τι σου αρέσει περισσότερο, τι σε ερεθίζει και τελικά σε ποια στάση φτάνεις στη κορύφωση τις περισσότερες φορές.

Στη συνέχεια μόλις νιώσεις ότι φτάνεις πρέπει να το πεις για να το ακούσει. Για τον άντρα αν ακούει κάτι τέτοιο είναι καμπανάκι για πιο γρήγορη διέγερση άλλα τελειώνει και εκείνος. Πάνω από όλα όμως κατά τη διάρκεια του σεξ μίλα του. Πες του τι σου αρέσει, τι θέλεις να κάνει ακόμα και πως να το κάνει. Και όμως σου φαίνεται περίεργο αλλά αν αυτός επιβραδύνει και εσύ θες να επιταχύνει εκείνη την ώρα όχι μόνο δεν θα έχετε ταυτόχρονο οργασμό αλλά το πιθανότερο είναι να έχει μόνο αυτός γιατί εσύ θα ξενερώσεις.

Επίσης, καλό είναι να μη το δοκιμάσεις από τη πρώτη φορά που θα κάνετε σεξ εκείνη τη μέρα, μπορείς να το δοκιμάσεις από το δεύτερο γύρο. Αν σκεφτείς ότι του έχεις λείψει και σε θέλει απεγνωσμένα, το πιθανότερο είναι να τελειώσει στα επόμενα πέντε λεπτά χωρίς υπερβολή.

Tags οργασμός, ΚΟΡΥΦΩΣΗ, ζευγαρι, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9675 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2820 s // Total time: 2.2495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X