Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς φιλάει


Πες μου το ζώδιό του να σου πω πώς φιλάει

Άραγε φιλάει καλά; Μάθε ανάλογα με το ζώδιο που είναι 

Κριός
Ως ζώδιο της φωτιάς, το φιλί του Κριού είναι επιθετικό και φλογερό. Μπορεί σίγουρα να σου εμταδώσει την ενέργεια του. Έχει φαντασία και πάθος χωρίς δεύτερες σκέψεις και περιστροφές. Είναι εκεί για να πάρουν αυτό που θέλουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα χείλη σου. Ειδικά αν είναι καλοσχηματισμένα και σαρκώδη.

Ιδανικοί παρτενέρ: Τοξότης, Λέων, Σκορπιός

Ταύρος
Ω, μα ναι! Οι ταύροι, σα ζώδιο της γης, λατρεύουν τα φιλιά. Όπως επίσης και την πρόκληση και να δέχονται δυναμικά φιλιά. Όταν υπάρχουν πολλά συναισθήματα στις σχέσεις τους που την εκφράζουν με το φιλί και κάνουν τους δεσμούς ακόμα πιο ισχυρούς.

Ιδανικοί παρτενέρ: Ζυγός, Καρκίνος, Παρθένος.

Δίδυμοι
Τα φιλιά τους εμπνέουν συναίσθημα. Ένα φιλί είναι ιδανικό για να μαγέψει το σύντροφό τους.

Ιδανικοί παρτενέρ: Ζυγός, Υδροχόος, Λέων.

Καρκίνος
Το φιλί του καρκίνου είναι γεμάτο ρυθμό, συναίσθημα και πάθος. Μπορεί να είναι καλύτερα όταν είναι σε μια σχέση και αισθάνονται συναισθηματικά πιο ασφαλεις.

Ιδανικοί παρτενέρ: Ιχθείς, Ταύρος, Παρθένος.

Λέων
Ο βασιλιάς του ζωδιακού ξέρει πώς να φιλάει απαλά. Είναι αφοσιωμένος σε αυτό ψυχή τε και σώματι μέχρι να σαγηνεύσει το σύντροφο του  και να τον φτάσει στο αμήν.

Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Τοξότης, Ζυγός, Σκορπιός.

Παρθένος
Τα φιλιά ενός παρθένου διακρίνονται από αποφασιστικά. Είναι πάντα στοχευμένα. Δηλαδή αν θέλει να σε γοητεύσει με το φιλί του, τίποτα δεν πρόκειται να τον σταματήσει!

Ιδανικοί παρτενέρ: Αιγόκερως, Ιχθείς, Καρκίνος.

Ζυγός
Με μια μεγάλη γκάμα στην ατζέντα του, τα φιλιά του ζυγού είναι παιχνιδιάρικα, και σε συνδυασμό με τη γοητεία του δεν πρόκειται να τα βαρεθείς ποτέ

Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Δίδυμοι, Ταύρος, Λέων.

Σκορπιός
Ανεξέλεγκτος, παθιασμένος κι απόλυτος. Τα φιλιά του σκορπιού είναι γεμάτα πάθος κι ερωτισμό, που δεν πρόκειται να τα ξεχάσεις ποτέ. Πρόσεξε γιατί τους αρέσει πολύ και να δαγκώνουν.

Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Κριός, Λέων.

Τοξότης
Εκκεντρικά και μοπναδικά φιλιά, από ένα λάτρη της περιπέτειας! Η αλήθεια είναι ότι ο Τοξότης θέλει να κατακτήσει και να μην κατακτηθεί, πράγμα που τον κάνουν μερικές φορές κρύο, αλλά όταν θέλει μπορεί να εντυπωσιάσει τη σύντροφό του μένοντας ανεπανάληπτος!

Ιδανικοί παρτενέρ: Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμοι, Λέων.

Αιγόκερως
Τα φιλιά του ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα του. Δηλαδή, μοιάζουν σαν ένα ανενεργό ηφαίστειο. Έτσι, όσο υπό έλεγχο μπορεί να είναι αρχικά καθότι φοβούνται μην χάσουν τον έλεγχο, άλλο τόσο εκρηκτικά γίνονται μόλις χαλαρώσουν.

Ιδανικοί παρτενέρ: Ταύρος, Ιχθείς, Καρκίνος, Παρθένος.

Υδροχόος
Ένα Υδροχόος, αμέτρητα στιλ φιλιών. Τα φιλιά του Υδροχόου είναι ανάλαφρα, δροσερά, συνεχόμενα κι εγγυημένα ότι δεν θα σε κάνουν να πλήξεις.

Ιδανικοί παρτενέρ: Δίδυμοι, Ζυγός, Κριός, Τοξότης.

Ιχθείς
Ρομαντικά και σχεδόν παθητικά, τα ψαράκια είναι σε θέση να απολαύσουν τα φιλιά μόνο αν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση.

Ιδανικοί παρτενέρ: Αιγόκερως, Καρκίνος, Ταύρος, Παρθένος.

Tags φιλι, στομα, ΖΩΔΙΟ, ΦΙΛΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΤΕΝΕΡ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0232 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3095 s // Total time: 2.3327 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X