Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την ασύρματη φόρτιση


Η ΙΚΕΑ παρουσιάζει την ασύρματη φόρτιση

"Με τη βοήθεια των ασύρματων φορτιστών, κάνουμε τη φόρτιση εύκολη, διασκεδαστική και βολική, μετατρέποντας τα έπιπλα σε σταθμούς φόρτισης. Ενεργοποιούμε τη λειτουργία αυτή σε όλο το σπίτι, με προϊόντα σχεδιασμένα με βάση τις δικές σας, προσωπικές ανάγκες. Ταυτόχρονα κάνουμε το σπίτι πιο όμορφο, ελαχιστοποιώντας τη χρήση καλωδίων. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα καλώδια, αλλά όλοι χρειάζονται ένα πλήρως λειτουργικό σπίτι. Με την ασύρματη φόρτιση, μπορούμε να έχουμε και τα δύο!" δήλωσε ο Björn Block, Υπεύθυνος Προϊόντων στο Τμήμα Φωτισμού και Ασύρματης Φόρτισης της ΙΚΕΑ.

Στην ΙΚΕΑ θέλησαν η φόρτιση να αποτελέσει ένα «φυσικό» κομμάτι του σπιτιού μας, έτσι επέλεξαν βοηθητικά τραπέζια και φωτιστικά -είδη που χρησιμοποιούμε συχνά στο σπίτι- και τα μετέτρεψαν σε ασύρματους φορτιστές. Όχι μόνο κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο όμορφο, αλλά σας επιτρέπουν να φορτίσετε τις συσκευές σας πιο εύκολα, εκεί που είστε. Τώρα μπορείτε να έχετε ένα φορτιστή που θα σας βοηθήσει να διαβάσετε την εφημερίδα σας! Και το καλύτερο; Οι πιθανότητες να χάσετε έναν ασύρματο φορτιστή - φωτιστικό τώρα πια είναι πολύ μικρές...!

Εκτός από τις βάσεις φόρτισης και τους ασύρματους φορτιστές που ενσωμάτωσαν σε έπιπλα, δημιούργησαν και έναν ασύρματο φορτιστή που μπορείτε να τον ενσωματώσετε εσείς στο έπιπλο που θέλετε. Ο ασύρματος φορτιστής JYSSEN, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν αληθινά μοναδικό, ασύρματο φορτιστή, όπως εσείς θέλετε με βάση τις ανάγκες σας. Και αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τι είδους φορτιστή θα μπορούσατε να δημιουργήσετε, ο ασύρματος φορτιστής JYSSEN ταιριάζει ιδανικά στην έξοδο για τα καλώδια που έχουν κάποια από τα γραφεία μας!

Πώς λειτουργούν τα προϊόντα ασύρματης φόρτισης; Αυτό γίνεται εύκολα. Απλά τοποθετήστε τη συσκευή σας στο σημείο με το σύμβολο "+". Και αυτό ήταν!
 

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery
 

Tags ikea, ασυρματη φόρτιση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5612 s (231 Queries.) // Parse time: 0.6551 s // Total time: 3.2163 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X