Nicole Scherzinger: το πρώτο twitter φόρεμα


Nicole Scherzinger: το πρώτο twitter φόρεμα

Ό,τι της έστελναν στο twitter φαινόταν στο φόρεμα.

Η τραγουδίστρια των Pussycat Dolls και πρώην κριτής του X Factor, Nicole Scherzinger με το καλλίγραμμο σώμα της μόλις πατήσει το κόκκινο χαλί τα φλας παίρνουν φωτιά. Χτες η εμφάνισή της σε εκδήλωση για το λανσάρισμα της 4G τεχνολογίας εταιρίας τηλεφωνίας, έδωσε ακόμα ένα λόγο στους φωτογράφους να στρέψουν τις κάμερες πάνω της.

Η Nicole επιλέχτηκε να φορέσει το πρώτο φόρεμα με ηλεκτρονικά tweets που "εμφανίζονταν" πάνω του σε πραγματικό χρόνο! Το εντυπωσιακό φόρεμά ήταν φτιαγμένο από 8 μέτρα γαλλικού μεταξωτού σιφόν και τα 500 κρύσταλλα Swarovski και τα 2.000 λαμπάκια Led, άναβαν για να εμφανίσουν τα tweets που οι θαυμαστές της της έγραφαν εκείνη τη στιγμή!

Το φόρεμα ήταν μία δημιουργία της σχεδιαστικής ομάδας, Cute Circuit, πελάτες της οποίας είναι οι U2 και η Katy Perry.

Η Nicole προφανώς ενθουσιασμένη που την επέλεξαν να το φορέσει έγραψε στο twitter της: "Μου ζητήθηκε να φορέσω το πρώτο twitter φόρεμα της Μεγάλης Βρετανίας. Είμαι τόσο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ"!

Το πρόβλημα ήταν ότι μπορεί το φόρεμα να έδειχνε τα tweets, η Νicole, όμως δεν μπορούσε να απαντήσει σε αυτά. Σε λίγα χρόνια υποθέτουμε θα γίνει και αυτό.

Tags twitter, Nicole Scherzinger, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2162 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3765 s // Total time: 2.5927 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X