Ένα ζευγάρι γυαλιά…πολλά στιλ


Ένα ζευγάρι γυαλιά…πολλά στιλ

Τα νέα μοντέλα γυαλιών της Carrera αντανακλούν τη νέα εποχή και μπορείς να τα μεταμορφώσεις στη στιγμή με όποιο χρώμα ταιριάζει στο στιλ και στη διάθεση σου.  

Τα γυαλιά διαθέτουν ειδικό μηχανισμό που αλλάζει την πρόσοψη τους, αντικαθιστώντας το μπροστινό μέρος με μετώπες σε καταπληκτικά χρώματα. Ακριβώς δηλαδή όπως στα καλύμματα για το smartphone ή το τάμπλετ σας, μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, χρησιμοποιώντας τις μετώπες που βγαίνουν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και να εκφράσετε την προσωπικότητα σας, σε κάθε στιγμή του καθημερινού σας lifestyle.


Τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό που εκπλήσσει με την καινοτομία του, και τετράγωνη ή στρογγυλεμένη φόρμα που χαρακτηρίζει τα δύο μεγαλύτερα best-seller της συλλογής όλων των εποχών.


Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει έντονους τόνους του κίτρινου, του κόκκινου, του λευκού, του μπλε και του μαύρου, καθώς και μοναδικές επιλογές τύπου «καμουφλάζ» με γεωμετρικά μοτίβα, που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Αυθεντικοί φακοί πολλαπλών επιστρώσεων ή καθρεπτέ, ολοκληρώνουν το προχωρημένο στιλ αυτών των γυαλιών.


Κάθε μοντέλο σε κλασσικό μαύρο χρώμα, διατίθεται με μία επιπλέον μετώπη που μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Αποκτήστε λοιπόν όλα τα χρώματα και διασκεδάστε συνδυάζοντάς τα όπως σας αρέσει, για μια διαφορετική εμφάνιση κάθε μέρα.

Tags γυαλια ηλιου, Carrera


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2260 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3326 s // Total time: 2.5585 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X