Αμαρυλλίς: Παραδέχεται πως έχει κάνει μπότοξ!


Αμαρυλλίς: Παραδέχεται πως έχει κάνει μπότοξ!

Μάθετε τα μυστικά για την αψεγάδιαστη σιλουέτα της

Η Αμαρυλλίς είναι μία πολύ εντυπωσιακή παρουσία στην ελληνική showbiz και η ίδια αποκάλυψε στο περιοδικό “OK”, το οποίο κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή, με την εφημερίδα “Σημερινή”, τα μυστικά της εμφάνισής της.

“Όταν δεν εργάζομαι παίρνω κιλά, γιατί είμαι λάτρης του καλού φαγητού και ειδικότερα των ζυμαρικών. Αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει πλέον. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν ανεβαίνω καν στη ζυγαριά. Έχω καταλάβει ότι μπορεί η ζυγαριά να σε δείχνει δυο κιλά παραπάνω και να φαίνεσαι πιο αδύνατα, αν το σώμα σου είναι γυμνασμένο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω καλή φυσική κατάσταση και να νιώθω όμορφα με το σώμα μου. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να γυμνάζομαι τρείς με τέσσερις φορές την εβδομάδα και παράλληλα κολυμπώ, παίζω padel tennis και γενικότερα ασχολούμαι πολύ με τα σπορ”.

Όσον αφορά στις αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτό που φροντίζω να κάνω είναι να κρατάω το δέρμα μου ενυδατωμένο κι αυτό δεν γίνεται μόνο πίνοντας νερό. Προσπαθώ να κοιμάμαι πολλές ώρες, γιατί ο ύπνος είναι η καλύτερη αποτοξίνωση. Τα μπότοξ, από όσο γνωρίζω, παγώνουν τις ρυτίδες έκφρασης για να μη γίνουν ρυτίδες γήρανσης. Έχω δοκιμάσει να κάνω μπότοξ, αλλά από τότε που δοκίμασα μία άλλη μέθοδο που λέγεται rejuvance, έμεινα πιστή σε αυτή. Είναι μία εντελώς φυσική τεχνική που κάνει το δέρμα να δείχνει φρέσκο και λαμπερό. Ε, κάτι έχω κάνει κι εγώ. Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων, όταν έχουν αισθητική”

Tags αμαρυλλις, μποτοξ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9115 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3172 s // Total time: 2.2287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X