Επίσημη επίσκεψη Αναστασιάδη στο Ισραήλ


 Επίσημη επίσκεψη Αναστασιάδη στο Ισραήλ

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης συνοδευόμενος από τους Υπουργούς Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη, Ενέργειας, Γιώργο Λακκοτρύπη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους της ΕΕ στο Ισραήλ, μετά τις εκλογές και την ανάληψη της εξουσίας από τη νέα κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα είναι ο πρώτος επίσημος προσκεκλημένος, που θα υποδεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος Πρόεδρος της χώρας, Ρεουβέν Ρίβλιν, γεγονός, που καταδεικνύει, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, τη σημασία της επίσκεψης.

Πολιτικά και οικονομικά θέματα, διεθνούς, περιφερειακού και διμερούς ενδιαφέροντος, περιλαμβάνονται στην ατζέντα των επαφών της κυπριακής αντιπροσωπείας.

Σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο της χώρας, Ρεουβέν Ρίβλιν, στην Προεδρική Κατοικία. Θ’ ακολουθήσει κατ´ ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων και στη συνέχεια διευρυμένη συνάντηση με τις αντιπροσωπείες των δύο πλευρών. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυπριακή αντιπροσωπεία θα έχουν αργότερα συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου. Ακολούθως θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Tags αναστασιαδης, ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, Ισραηλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0941 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4356 s // Total time: 2.5296 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X