Φώτης Σπύρος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας των γονιών του


Φώτης Σπύρος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας των γονιών του

Τι είπε;

Πρόκειται να πας στο Άγιο Όρος. Είναι ένα μέρος που επισκέπτεσαι πάντα στις σημαντικές στιγμές της ζωής σου;
«Το κάνω για πρώτη φορά. Θα πάω με ένα φίλο μου, τον Αντώνη. Σκοπεύουμε να μείνουμε εκεί για τέσσερις ημέρες, αν και πιστεύω ότι μάλλον θα καθίσουμε πολύ περισσότερο».
Τι σε ώθησε να πας
«Έχω τρεις πνευματικούς στη ζωή μου. Πιστεύω πάρα πολύ στο Θεό. Εκκλησιάζομαι κάθε Κυριακή, κοινωνώ. Οι πνευματικοί μου είναι μαζί μου σε όλες μου τις αποφάσεις. Ο λόγος που πάω στο Άγιο Όρος είναι γιατί θέλω να περπατήσω στο Περιβόλι της Παναγιάς».
Η πιο δύσκολη προσωπική σου στιγμή;
«Βράδυ Τετάρτης πριν από μερικά χρόνια, ήμουν στο καμαρίνι μου και ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η παράσταση “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” με πήραν οι δικοί μου τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι έχουν καρκίνο. Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι καλά πια. Θυμάμαι έλεγα στους συναδέλφους μου: “Δεν μπορώ να πω τα λόγια σήμερα. Είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω σε ένα τέταρτο”. Όταν ένας δικός μας άνθρωπος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σοβαρή ασθένεια, πολλές φορές αλλάζουμε ουσιαστικά τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι συνέβη. Δούλευα τότε στο σίριαλ “Μαρία η άσχημη” και είχα πάρει το μοναδικό μου ρεπό ειδικά για την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η εγχείρηση της μητέρας μου. Τη συγκεκριμένη μέρα όμως δεν υπήρχε κρεβάτι στην εντατική, οπότε οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι η εγχείρηση θα πραγματοποιούνταν τελικά έπειτα από δύο ημέρες. Εξαιτίας του ότι ήμουν σε όλες τις σκηνές ήταν αδύνατον να λείψω από τα γυρίσματα. Το πρωί πήγα στο νοσοκομείο πριν μπει στο χειρουργείο η μητέρα μου και την αποχαιρέτησα. Δεν ήξερα αν θα την ξανάβλεπα. Στη δουλειά μετά δεν μπορούσα να πω λέξη. Ειδοποιήθηκε το κανάλι, οι σεναριογράφοι και εντέλει βρήκαμε έναν τρόπο που μου επέτρεψε να φύγω. Και να φανταστείς ότι ως άνθρωπος είμαι τόσο δοσμένος στη δουλειά μου που δεν έλειψα από το θέατρο ούτε για να πάω στο γάμο της αδελφής μου την οποία λατρεύω. Όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς εύκολα».
Υπάρχει κάτι άλλο δεν έχεις καταφέρει να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου;
«Θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό πράγμα να μπορείς να είσαι ανοιχτή πληγή, να ξέρεις ότι είσαι χρυσός και πως ακόμα και αν περπατήσεις στη λάσπη, όταν βγεις από εκεί και πλυθείς, θα λάμπεις πάλι», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

 

Tags φωτης σπυρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3220 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3792 s // Total time: 2.7012 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X