Ερχονται βροχές


Ερχονται βροχές

Χαλάει πάλι ο καιρός εφόσον σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τις επόμενες μέρες θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, ο καιρός κατά τις βραδινές ώρες αναμένεται να είναι κυρίως αίθριος ενώ στα βορειοδυτικά παράλια θα υπάρξει χαμηλή νέφωση και θα σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοδυτικοί έως βοριοδυτικοί με 3-4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη έως ταραγμένη. Θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας σε 17 βαθμός στο εσωτερικό, 19 στα παράλια και 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός τις πρωινές ώρες θα είναι κυρίως αίθριος και αργότερα θα υπάρξουν νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές έως καταιγίδα στο εσωτερικό και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικά μέχρι βορειοδυτικά και θα καταστούν από ασθενείς μέχρι πολύ ισχυροί κατά της μεσημεριανές ώρες με 4-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και η θερμοκρασία θα ανέλθει στους  30 βαθμούς για το εσωτερικό, 28 για νοτιοανατολικά παράλια και 21 στα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα αναμένεται κυρίως αίθριος όμως το μεσημέρι θα υπάρξουν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά το Σαββατοκύριακο.

Tags βροχη, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5542 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3133 s // Total time: 2.8676 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X