Ποια Κύπρια παρουσιάστρια έχει επέτειο γάμου;


Ποια Κύπρια παρουσιάστρια έχει επέτειο γάμου;

Δείτε το τρυφερό μήνυμα στο facebook

Ο λόγος για την Κατερίνα Αγαπητού και τον σύντροφό της, Κρίστιαν Ονουφρίου, οι οποίοι σήμερα γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο του γάμου τους, όπου μέσα από αυτόν δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια ανήρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook φωτογραφίες από αυτή την όμορφη στιγμή στη ζωή της ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για τον σύζυγό της. Χαρακτηριστικά έγραψε: “Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν. Σ’ αγαπώ πιο πολύ από χθες και αύριο θα σ’ αγαπώ πιο πολύ από σήμερα”.

Επίσης, ο Κρίστιαν Ονουφρίου, έκανε μία πολύ γλυκιά αφιέρωση στη σύζυγό του, γράφοντας στον τοίχο της: “Αυτή η στιγμή πριν από δύο χρόνια, η αναμονή και ο ενθουσιασμός, έτρεχε μέσα από το σώμα μου, όπως τώρα που γράφω αυτό το post. Η φίλη μου, η σύντροφός μου, η γυναίκα μου, μία καταπληκτική μητέρα είπε το “ναι”. Για όλες τις αναμνήσεις και τις περιπέτειες που ζήσαμε και για όλα εκείνα που ανυπομονώ να ζήσουμε στο μέλλον αγάπη μου… Σε ευχαριστώ και απλά…  σε αγαπώ. Χρόνια Πολλά για την επέτειό μας”.

Tags Κατερίνα Αγαπητού, Κρίστιαν Ονουφρίου, Γαμος, επετειος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0417 s // Total time: 0.0467 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X