Τα καλύτερα snacks για τη παραλία


Τα καλύτερα snacks για τη παραλία

H θάλασσα και ο ήλιος ανοίγουν την όρεξη αλλά δεν πρέπει να παρασυρθείς και να φας τα λάθος γεύματα. Να μερικά σνακς για την παραλία που θα σε απαλλάξουν από την πείνα 

Μπορεί τώρα να σκέφτεστε, ότι η προετοιμασία όλων αυτών των σνακ είναι χρονοβόρα, άρα είναι προτιμότερος ο φούρνος της γειτονιάς ή η καφετέρια στην παραλία. Αλλά, κάνετε λάθος, γιατί είναι πολύ εύκολο να πάρετε στη τσάντα σας μικρά και γευστικά σνακ. Οι παρακάτω προτάσεις θα καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις για μια σωστή οργάνωση, όσο αφορά το φαγητό σας στη παραλία.
Το τέχνασμα είναι να κάνετε τα πράγματα απλά και να προσαρμοστείτε στις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στη θάλασσα. Αυτό σημαίνει ότι, δεν θέλετε σνακ που θα χαλάσουν με τη ζέστη ή θα γεμίσουν άμμο και σίγουρα δεν θέλετε να πάρετε μαζί σας εξοπλισμό, όπως πιάτα και μαχαιροπήρουνα.

Μια καλή επιλογή είναι οι ξηροί καρποί, που μπορείτε να τους ανακατέψετε  με αποξηραμένα cranberries, σταφίδες και άλλα φρούτα. Αυτό το σνακ είναι πολύ θρεπτικό και ταυτόχρονα θα σας κρατήσει χορτάτους, για όση ώρα είστε στη παραλία. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θέλει καθόλου προετοιμασία, απλά βάζετε σε σακουλάκια τους ξηρούς καρπούς. Να θυμάστε, ότι εκτός από πεινασμένοι, μπορεί να διψάσετε, οπότε μην το παρακάνετε με το αλάτι στο μείγμα σας.

Αν θέλετε ένα σνακ χαμηλό σε λιπαρά, τα κουλούρια είναι η πιο καλή επιλογή και το τέλειο καύσιμο για αυτή την ημέρα, δεδομένου ότι όλοι καταναλώνουμε αρκετή ενέργεια στη παραλία. Αγοράστε κουλούρια ολικής άλεσης και πολύσπορα και θα έχετε ένα σνακ πλούσιο σε φυτικές ίνες και σε θρεπτικά συστατικά. Χρησιμοποιήστε πλαστικές σακούλες, που μπορείτε να σφραγίστε ή μικρά δοχεία με καπάκια, γιατί δεν θέλετε την άμμο ή το νερό να πάνε στο φαγητό σας.


Τίποτα δεν είναι πιο απλό και εύκολο από τα να κόψετε φρούτα και λαχανικά. Είναι πλούσια σε νερό και μπορούν να σας κρατήσουν χορτάτους και ενυδατωμένους. Αυτό το σνακ δεν θέλει καθόλου προετοιμασία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα κόψετε σε κομμάτια και να τα βάλετε σε μπολ σφραγισμένα, ώστε να διατηρηθούν. Μια καλή επιλογή είναι οι μπανάνες, γιατί μπορείτε να τις βάλετε κατευθείαν στη τσάντα σας, όπως επίσης και τα σταφύλια. Αν θέλετε να προσθέσετε και μερικά λαχανικά, προτιμήστε ολόκληρα καρότα, αγγούρια, ωμό μπρόκολο και κουνουπίδι. Για μια έξτρα γεύση μπορείτε να ρίξετε και λίγο ξύδι.

Και φυσικά τελευταίο σνακ, αλλά όχι καταϊδρωμένο, είναι το δημοφιλές τοστ. Όμως, αν θέλετε να σας κρατήσει χορτάτους όλη την ημέρα στη παραλία, πρέπει να είστε πιο δημιουργικοί. Για παράδειγμα  αντί για κανονικό ψωμί χρησιμοποιήστε  μίνι bagels ή tortilla και βάλτε μέσα σπανάκι, λιαστές ντομάτες και τυρί.
Τέλος, δεν πρέπει να αμελείτε την ενυδάτωση σας, όσο βρίσκεστε στη θάλασσα, γι αυτό τα μπουκάλια με νερό είναι απαραίτητα, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Tags παραλία, καλοκαιρι, ΣΝΑΚΣ, τροφες, πεινα, φαγητο, κοιλια, βαρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7777 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3219 s // Total time: 3.0996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X