Στη φυλακή ο αδελφός πασίγνωστης ηθοποιού!


Στη φυλακή ο αδελφός πασίγνωστης ηθοποιού!

Γρονθοκόπησε την σύντροφό του

Ένα "ένοχο" οικογενειακό μυστικό της Demi Moore έρχεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, καθώς η γυναίκα που γρονθοκόπησε άγρια ο αδερφός της ηθοποιού μιλά πρώτη φορά για το συμβάν!

Πίσω από της φυλακής τα σίδερα βρέθηκε ο Τζέιμς Κρεγκ Χάρμον, ετεροθαλής αδερφός της Moore (έχουν άλλη μητέρα), καθώς, πριν από δέκα χρόνια, έδειρε την σύντροφό του, Τάσα Μαρί Λι, τόσο άγρια, που παραλίγο να ξεψυχήσει στα χέρια του.

Αν και η φυλάκιση του αδερφού είναι γνωστή, για πρώτη φορά, το 32χρονο σήμερα θύμα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε: "πίστευα ότι θα πεθάνω. Κρατούσε ένα μαχαίρι και με έβριζε. Μου έκοψε το παντελόνι και στη συνέχεια το πρόσωπο και τα χέρια. Τον παρακαλούσα να σταματήσει, αλλά γινόταν χειρότερο. Προσπάθησα να ουρλιάξω "βοήθεια"΄... Τότε, άρπαξε το τηλέφωνο και με χτύπησε τόσο άγρια και τόσες πολλές φορές, που το τηλέφωνο έσπασε!", λέει στο radaronline.

"Μου είπε ότι θα ήταν εύκολο για εκείνον να σκίσει τους καρπούς μου, να γεμίσει με το αίμα μου την μπανιέρα και να το κάνει να φανεί ως αυτοκτονία... Δεν ήθελα να πεθάνω! Ευχόμουν κάποιος να με γλιτώσει", συνεχίζει η Τάσα, προσθέτοντας ότι ο Τζέιμς ξέσπασε πάνω της μετά από έξοδό τους σε club, σε μοτέλ του Χιούστον, τον Οκτώβριο του 2005, καθώς τη ζήλευε παθολογικά.

Ο 41 ετών σήμερα δράστης συνελήφθη περίπου δύο μήνες μετά το συμβάν και οδηγήθηκε στις αρχές του 2006 στη φυλακή, ενώ αποφυλακίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. "Είναι πολύ βίαιος! Η Demi Moore είναι ασφαλής επειδή δεν έχουν καμία επαφή. Αν είχε κάποια επικοινωνία μαζί του, δεν θα είχε αίσιο τέλος", καταλήγει η 32χρονη!

Tags demi moore, φυλακη, ΑΔΕΛΦΟΣ, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1342 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4206 s // Total time: 2.5547 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X