Lancaster: Η εξειδίκευση στον ήλιο εδώ και δεκαετίες


Lancaster: Η εξειδίκευση στον ήλιο εδώ και δεκαετίες

Καλοκαίρι 2015…Έναν ολόκληρο χειμώνα το περιμέναμε για ένα χρυσαφένιο μαύρισμα, όχι πολύ σοκολατί, ούτε πορτοκαλί

Εύκολα αναγνωρίσιμο, που να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο όμορφες από ποτέ. Για περισσότερο από 40 χρόνια, αποτελεί το «μάντρα» της Lancaster: μαυρισμένη, χρυσαφένια επιδερμίδα, τέλεια προστατευμένη, με εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία!

Ήδη νιώθουμε τα πρώτα χάδια του ήλιου και τα πρώτα σημάδια μαυρίσματος στην επιδερμίδα μας. Και γνωρίζουμε πως η Lancaster θα μας εξασφαλίσει ένα όμορφο και διαρκές μαύρισμα, συνώνυμο του καλοκαιριού, της διασκέδασης και της γοητείας. Μια λαμπερή και τέλεια προστατευμένη επιδερμίδα, ως βασική απόρροια των πρωτοποριακών τεχνολογιών που χρησιμοποιεί εδώ και δεκαετίες. Ευρεία φίλτρα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA + UVB, την καινοτόμο τεχνολογία Υπεριώδους Ακτινοβολίας (IR) ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, το αποκλειστικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας ολοκληρωμένα το DNA, την ποιότητα της επιδερμίδας και την εμφάνιση του μαυρίσματος.

Η καλοκαιρινή σεζόν ξεκίνησε – Αφήστε τον ήλιο να λάμψει!

Tan Maximizer: Διατηρείστε το καλοκαίρι για ακόμη ένα μήνα!
Διατηρείστε την απόλαυση της μαυρισμένης σας επιδερμίδας περισσότερο … ακόμη και μετά το τέλος των διακοπών. Εδώ και 30 χρόνια η Lancaster πραγματοποιεί την ευχή σας, με τα προϊόντα της σειράς Tan Maximizer, τα απαραίτητα προϊόντα για μετά την ηλιοθεραπεία, που καταπραΰνουν, αποκαθιστούν και φροντίζουν την επιδερμίδα, διατηρώντας παράλληλα το χρυσαφένιο μαύρισμα, που τόσο πολύ αγαπάτε.

Πρόκειται για την διάσημη τεχνολογία Tan Activator Complex, γνωστή και ως TAC, που αγαπούν όλοι όσοι είναι εθισμένοι στον ήλιο. Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια ζωής, η συγκεκριμένη τεχνολογία ανανεώθηκε και ενισχύθηκε με ένα νέο ενεργό συστατικό, που μεγιστοποιεί τη δράση της και υπόσχεται να επιμηκύνει το μαύρισμά σας για ένα ολόκληρο μήνα. Ακόμη ένας μήνας χρυσαφένιας επιδερμίδας, σούπερ σέξι διάθεσης και ενισχυμένης αυτοπεποίθησης. Επειδή όμως τα επιστημονικά εργαστήρια της Lancaster δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη τους και επειδή η αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος συνδέεται στενά και με την απόλαυση κατά την εφαρμογή του, εμπλουτίζουν και ανανεώνουν τη σειρά Tan Maximizer με ευχάριστα στη χρήση τους προϊόντα, που επιμηκύνουν το μαύρισμά σας. Ακόμη πιο απολαυστικά και εύχρηστα.

Μετά την παραλία ή την πισίνα, στη διάρκεια των διακοπών ή στο τέλος τους, τα προϊόντα της σειράς Tan Maximizer αφήνουν την επιδερμίδα σας απαλή, μεταξένια και ενυδατωμένη, ενώ κάνουν το καλοκαίρι να διαρκεί περισσότερο. Χρησιμοποιείστε κάθε βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα κάποιο προϊόν Tan Maximizer, από τη μυθική σειρά προϊόντων για μετά την ηλιοθεραπεία, για το πρόσωπο και το σώμα. Με απόλυτα επανορθωτική δράση αποκαθιστούν τις φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο.

Βαθιά ενυδατικά και απαλά, διαθέτουν επίσης τεχνολογία που επιμηκύνει και ενισχύει την ένταση του μαυρίσματός σας. Κάθε ημέρα που περνά, η επιδερμίδα σας είναι πιο όμορφη και το μαύρισμά σας πιο λαμπερό και ελκυστικό.

• Tan Maximizer Satin Oil: Απαλυντικό διορθωτικό έλαιο μετά τον ήλιο. Αυτό το όμορφο σατέν λαδάκι, προσθέτει στο μαύρισμά σας μία χρυσαφένια λάμψη. Μαλακώνει το δέρμα και αφήνει μία μεταξένια-σατέν αίσθηση.

• Tan Maximizer Cooling: Σπρέι με άμεση δροσιστική δράση, ενυδατώνει και ηρεμεί το εκτεθειμένο στον ήλιο δέρμα και προσφέρει άμεση ανακούφιση από την θερμότητα. Γρήγορος ψεκασμός και τέλεια εφαρμογή με υπερ- καταπραϋντικό αποτέλεσμα .

• Tan Maximizer Soothing Moisturizer Repairing After Sun: Πλούσια, βελούδινη κρέμα σώματος μετά από την έκθεση στον ήλιο, προσφέρει τριπλή δράση: αναδιαμόρφωση, λείανση και σύσφιξη του δέρματος.  Περιέχει ενυδατικά στοιχεία, για να καταπραΰνει, ενυδατώσει και να ηρεμήσει το δέρμα. Ο ενισχυτής μαυρίσματος υποκινεί την παραγωγή μελανίνης και ενισχύει το μαύρισμά σας. Μοναδικό RPF σύνθετο, εξουδετερώνει τους ελεύθερους ρύπους για να μειώσει την πρόωρη γήρανση.

• Tan Maximizer In Shower Body Lotion: Λοσιόν σώματος για το ντους μετά την έκθεση στον ήλιο.

• Sun Beauty Dry Oil Fast Tan Optimizer: Η Lancaster ξέρει ότι ένα όμορφο μαύρισμα, είναι το αποτέλεσμα μιας υψηλής προστασίας. Σήμερα προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον ήλιο από ποτέ, με μία νέα γενιά που συνδυάζει τη βέλτιστη προστασία UVA / UVB από την ηλιακή ακτινοβολία, για ένα ακόμη πιο γρήγορο, πιο βαθύ και άψογο μαύρισμα.

Sun Beauty Care: Τέλεια μαλλιά όλο το καλοκαίρι με τη σωστή φροντίδα – αυτό επιθυμεί η Lancaster για το καλοκαίρι του 2015. Με το προϊόν Sun Beauty Hair Oil, σας παρουσιάζει το πρώτο προϊόν για την φροντίδα των μαλλιών, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες σειρές προϊόντων αντηλιακής προστασίας. Αυτό το νέο, μοναδικό σπρέι για τα μαλλιά εξασφαλίζει ολοκληρωμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA, UVB και IR, που προκαλούν σημαντική φθορά.

Το σπρέι Sun Beauty Hair, περιλαμβάνει στη σύνθεσή του τις ίδιες προηγμένες τεχνολογίες που συναντούμε και στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Sun Beauty: ένα διευρυμένο φάσμα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA, καθώς και ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες, για πρώτη φορά σε προϊόν περιποίησης μαλλιών. Επιπλέον, επειδή τα μαλλιά φθείρονται και από το αλάτι και από το χλώριο, το προϊόν προστατεύει και από αυτούς τους δύο παράγοντες. Με το φυσικό τους χρώμα ή βαμμένα, τα μαλλιά διατηρούν τη λάμψη τους, δεν ξεθωριάζουν, ούτε γίνονται ξηρά – είναι απλά καταπληκτικά!

Tan Deepener tinted gel: Μαυρίστε σωστά, γρήγορα και όμορφα! Με τη Lancaster όλοι μπορούν να αποκτήσουν το μαύρισμα που επιθυμούν, μέσα από την ιεροτελεστία της ηλιοθεραπείας, που παραμένει ίδια εδώ και χρόνια και με εμβληματικά προϊόντα που δεν τα εγκαταλείπεις για τίποτε στον κόσμο, όπως την περίφημη "μαρμελάδα" Tan Deepener tinted gel.

Γρήγορο μαύρισμα με λιγότερη έκθεση στον ήλιο, χάρη στην τεχνολογία Tan Activator. Μαυρίστε γρήγορα: χάρη στην απαραίτητη τεχνολογία TAC (Tanning Activator Complex), που σας βοηθά να μαυρίσετε καλύτερα, με λιγότερη έκθεση στον ήλιο, ένα όνειρο που επιτέλους πραγματοποιείται.

Μαυρίστε σωστά: χάρη στο ευρύ φάσμα από φίλτρα ενάντια στις ακτίνες UVB/UVA και την τεχνολογία Υπεριώδους Ακτινοβολίας. Μαυρίστε τέλεια, με προστασία, διατηρώντας την υγιή εμφάνιση και τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Μαυρίστε όμορφα: χάρη στη μοναδική και απολαυστική υφή του προϊόντος.

Sole di Capri: Ζήστε τώρα την Dolce Vita, τη μεσογειακή ευεξία, τα ζεστά χάδια του ήλιου, τις ημέρες καλοκαιρινής ραστώνης. Αφεθείτε σε ένα κοκτέιλ απολαύσεων με αυτό το καλοκαιρινό άρωμα. Σας καλωσορίζει με μια σπίθα από κίτρο Ιταλίας που παντρεύεται με το δροσερό άρωμα των ώριμων σύκων. Στη συνέχεια ηλιόλουστες νότες από λευκά λουλούδια, όπως τιάρα, ιλάνγκ-ιλάνγκ, ενώνονται με το βετιβέρ και τον κέδρο. Το μπουκάλι έχει Ιταλικό αέρα, με τα θηλυκά και μοντέρνα σκίτσα της καλλιτέχνιδας Susanna Spelta. Όμορφη εμφάνιση, σέξι διάθεση, αυτά τα "κορίτσια από το Capri" ξυπνούν μέσα μας Ιταλική διάθεση.

Εγκαινιάζοντας το πρώτο της προϊόν ειδικά για την προστασία των μαλλιών, το απόλυτο άρωμα του καλοκαιριού και τη διαχρονική προστασία και σίγουρη εξασφάλιση όμορφου και διαρκούς μαυρίσματος, η Lancaster παρέχει πλέον ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για κάθε μέρος του σώματός σας.. Πάμε για ηλιοθεραπεία με την πολύπλευρη και εξειδικευμένη σειρά Lancaster SUN 2015!

Tags Lancaster, suncare lancaster, beauty, SUNCARE, αντηλιακο, Ομορφια, προσωπο, Σώμα, face, body


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8179 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2260 s // Total time: 3.0439 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X