Έρχονται βροχές και καταιγίδες


Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μας τα χαλάει ο καιρός, καθώς, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικότερα, αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα βόρεια. Σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 17 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Ο καιρός το Σαββατοκυρίακο

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το µεσηµέρι αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευµα θα εµφανίζονται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σηµειώσει σταδιακή άνοδο.

Tags βροχη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3343 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3501 s // Total time: 2.6844 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X