Flower bomb


Flower bomb

Η απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι είναι το floral!

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας ως μια γνήσια fashionista, τότε σίγουρα θα έχετε ήδη κάποια φλοράλ κομμάτια στη ντουλάπα σας. Η πραγματικότητα είναι πως το floral ποτέ δεν έφυγε από την μόδα, απλά αυτή τη σεζόν αποθεώνεται όσο κανένα άλλο μοτίβο! Δείτε παρακάτω πώς θα πετύχετε το πιο hip floral look!


1. Παντελόνα με φλοράλ μοτίβο G.Englezos, MONOENA / 2. Τσαντάκι με φλοράλ μοτίβο €34.90 ACCESSORIZE / 3. Μπικίνι €19.50 9 (top) 12 (slip) MARKS & SPENCER / 4. Φόρεμα με παγιέτες €69.95 ZARA / 5. Δακτυλίδι €7.90 ACCESSORIZE / 6. Δερμάτινες γόβες €129 BAGATT

How to wear it:

  • Ανάλογα με το μοτίβο και τις χρωματικές αποχρώσεις τις οποίες θα το διαλέξετε, το φλοράλ μπορεί να σας δώσει από απλές, ρομαντικές εμφανίσεις μέχρι σέξι και άκρως θηλυκές.
  • Μπορείτε άνετα να το επιλέξετε σαν total look, επενδύοντας σε μια ολόσωμη φόρμα ή φόρεμα .Εάν από την άλλη επιθυμείτε την πιο απλή εκδοχή επιλέξτε το σε ένα βασικό κομμάτι, όπως το παντελόνι ή η φούστα και συνδυάστε το με ένα τοπ σε έντονο χρώμα.
  • Για πιο street-fashion εμφανίσεις συνδυάστε ένα ντένιμ παντελόνι με φλοράλ μοτίβο, μαζί με ένα τοπ σε neon χρώματα και τα αγαπημένα σας αθλητικά.
  • Το φλοράλ μοτίβο το συναντάμε επίσης σε παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα και αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Tags μόδα, ταση, ρεπορταζ, αγορα, αγοράς, fashion, trend, Trends, floral


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7792 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3368 s // Total time: 3.1159 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X