Οι 10 καλύτερες ελληνικές παραλίες


Οι 10 καλύτερες ελληνικές παραλίες

Σύμφωνα με το Trip Advisor

Το Trip Advisor δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015, όπως τις ανέδειξαν οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού ιστοτόπου μετά από ψηφοφορία.

Δείτε τις 10 κορυφαίες παραλίες:

1. Ελαφονήσι – Κρήτη

Το Ελαφονήσι είναι η παραλία «κόσμημα» της νοτιοδυτική Κρήτη που λατρεύουν τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι τουρίστες για τα γαλαζοπράσινα νερά και την ροζ, σε αρκετά σημεία, άμμο της. Είναι μια στενόμακρη χερσόνησος, η οποία συχνά «σπάει» στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ξεχωριστού νησιού. Για να την προσεγγίσετε πρέπει να περπατήσετε 200 μέτρα της λιμνοθάλασσας που μεσολαβεί. Έχει ενταχθεί στις προστατευόμενες περιοχές Natura, καθώς είναι γεμάτο αμμοθίνες με κρινάκια της άμμου και κέδρους. Επίσης, εδώ φωλιάζουν οι απειλούμενες χελώνες careta careta και πολλά είδη σπάνιων ζώων. Απαγορεύεται αυστηρά να κόψετε φυτά ή να πάρετε ακόμη και ένα μπουκαλάκι με άμμο μαζί σας.

2. Εγκρεμνοί – Λευκάδα

Η παραλία Εγκρεμνοί έχει απαράμιλλη ομορφιά, καθώς συνδυάζει τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά με τη φύση. Ο επισκέπτης μπορεί να προσεγγίσει την αμμώδη παραλία είτε κατεβαίνοντας τα 338 σκαλοπάτια είτε με κάποιο από τα σκάφη που καθημερινά φθάνουν στην παραλία. Έχει έκταση περίπου 2 χλμ. και βρέχεται από το Ιόνιο Πέλαγος. Απέχει 38 χιλιόμετρα από τη πόλη της Λευκάδας και 4 χιλιόμετρα από το χωριό Αθάνι. Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

Tags Living, Ταξιδι, Ελλάδα, παραλίες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5847 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2343 s // Total time: 2.8190 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X