Mint Fresh


Mint Fresh

To Mint είναι το χρώμα που πρέπει να έχεις φέτος στην γκαρνταρόμπα σου!

Το πράσινο σίγουρα αποτελεί ένα από τα χρώματα πρωταγωνιστές των μεγάλων οίκων μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012. Αν και έκανε την εμφάνιση του σε διάφορες αποχρώσεις, από έντονο λαχανί μέχρι το απαλό βεραμάν, το χρώμα της μέντας είναι αυτό που ξεχωρίζει. Δείτε αναλυτικά εδώ τί προτείνει η Fashion editor του I Love Style.


1. Μάξι φόρεμα €95.95 MASSIMO DUTTI / 2. Δακτυλίδι €13 TOSHOP / 3.Ρολόι χεριού €127 SWATCH / 4. Μπικίνι Oasis €24 (top) €21 (slip) DEBENHAMS / 5. Δερμάτινη τσάντα με παγιέτες €120 MASSIMO DUTTI / 6. Φούστα €49.95 ZARA / 7. Λουστρίνι peep-toe γόβα €49.95 ZARA

How to wear it:

  • Mπορείτε να επιλέξετε να το φορέσετε ως total look, με την αγορά ενός μάξι φορέματος ή απλά εάν το επιθυμείτε περιορίστε το σε αξεσουάρ και παπούτσια.
  • Για  τις βραδινές εμφανίσεις σας, συνδυάστε το με αξεσουάρ σε χρυσό ή ασημί για πιο καθαρό, φρέσκο και γεμάτο λάμψη αποτέλεσμα.
  • Εάν ανήκετε στις τολμηρές επιλέξτε αξεσουάρ σε neon αποχρώσεις.
  • Ο πιο στιλάτος τρόπος για  να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας είναι η αγορά ενός ντένιμ παντελoνιoύ σε mint απόχρωση και ο συνδυασμός του με απλά ή printed τοπ, ανάλογα με τη διάθεση σας.

Tags μόδα, μεντα, Χρωμα, ταση, καλοκαιρι, 2012, fashion, mint, trend, summer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1605 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4727 s // Total time: 3.6332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X