8 στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη


8 στιλιστικά λάθη που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Όλα τα μυστικά για να φαίνεσαι νεότερη.  

Καμία γυναίκα δεν θέλει να φορά ρούχα που να μην κολακεύουν το σώμα της ή που να της προσθέτουν όγκο. Θα εκπλαγείς όμως από το πόσες γυναίκες φαίνονται μεγαλύτερες εξαιτίας του στιλ που υιοθετούν. Εμείς βρήκαμε τα πιο συχνά λάθη που προσθέτουν χρόνια.


1. Το Tweed: Ενώ κάποια υφάσματα όπως το denim δίνουν νεανικό ύφος κάποια άλλα όπως το tweed  φαίνεται να έχουν το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα.


2. Reading glasses: Για να τα φοράς σημαίνει πως τα χρειάζεσαι, ωστόσο τα γυαλιά που φτάνουν μέχρι την άκρη της μύτης δεν σε κάνουν να φαίνεσαι σίγουρα νεότερη. Τι πρέπει να κάνεις; Επέλεξε τουλάχιστον ένα funcky σχέδιο.


3. Γκρίζα μαλλιά: Δεν σημαίνει πως δεν είναι chic αλλά τα γκρίζα μαλλιά δεν έχουν κάνει ποτέ καμιά γυναίκα να φαίνεται νεότερη.


4. Cardigans: Είναι μεν πρακτικά αλλά στην ουσία απευθύνονται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Η καλύτερη επιλογή είναι ένα jacket ή ένα blazer. Αν όμως επιμένεις στο  cardigan μην το δέσεις ποτέ γύρω από τη μέση σου.


5. Comfort shoes: Δεν θα βρεις πολλά κομψά παπούτσια με τα οποία θα μπορείς κιόλας να τρέξεις. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξεις είτε ανετά παπούτσια με clunky σόλες – που θα σου προσθέσουν χρόνια- είτε κομψά και κάπως άβολα.


6. Έντονα χρώματα που σε εκτοπίζουν: Τα έντονα χρώματα μπορεί να σε εκτοπίσουν. Προτίμησε τις αποχρώσεις του μπλε ή του κόκκινου είναι πιο κολακευτικές.


7. Τσάντα με logo: Κρατάς ακόμη την προ δεκαετίας τσάντα με logo; Αντικατέστησε την αμέσως με μια crossbody bag.


8. Yπερβολικά πολύ ή σχεδόν καθόλου makeup: Υπάρχει ξέρεις και η μέση λύση.

 

Tags στλ, λάθη, ηλικια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5096 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3594 s // Total time: 2.8691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X