Τα 8 καλύτερα μέρη για burger στη Λεμεσό


Τα 8 καλύτερα μέρη για burger στη Λεμεσό

Συγκεντρώσαμε τις διευθύνσεις όπου θα απολαύσεις το πιο ζουμερό πιάτο! 

Τα burgers είναι πλέον οι πρωταγωνιστές στα μενού αγαπημένων μας εστιατορίων... Τα συγκεντρώσαμε και σου τα προτείνουμε!

Draught Microbrewery

Στο Κάστρο και συγκεκριμένα στο Χαρουπόμυλο, υπάρχει ένα μαγαζί που αξίζει να επισκεφτείς αν θέλεις να δοκιμάσεις πλούσιο burger. Στην Draught το μπιφτέκι φτιάχνεται με βοδινό και χοιρινό κιμά, είναι πλούσια αρωματισμένο με μπαχαρικά και συνοδεύεται από πατάτες wedges. Αυτά είναι τα απλά. Τα πολύπλοκα θα έρθουν όταν θα πρέπει να επιλέξεις αν προτιμάς Johnny Walker BBQ sauce, mozzarella, mozzarella και bacon, κατσικίσιο τυρί, μικρή σαλάτα, μαρμελάδα ντομάτας, δαμάσκηνου ή λαχανικά στη σχάρα. (25820470) Βασιλίσσης 3, Χαρουπόμυλος Λανίτη, Μεσαιωνικό Κάστρο.

Drifters Bar & Grill

Έχουμε και λέμε: the garden (για χορτοφάγους), κλασικό, πικάντικο, με BBQ sauce, με διπλό μπιφτέκι, με μπιφτέκι 285 γρ. από 100% βοδινό Black Angus, με λιωμένο τυρί και bacon, με τριπλό μπιφτέκι και κάμποσα είδη τυριών και φυσικά δύο επιλογές για burger με κοτόπουλο. Προφανώς και έχεις πολλές επιλογές. Αν θα καταφέρεις να επιλέξεις το πιο ζουμερό και γευστικό, για τη διάθεση της στιγμής, είναι πολύ προσωπική επιλογή! (25324243) Λεωφ. Αμαθούντος 18, Άγιος Τύχωνας, Δ-Παρ 15.00-01.00, Σ-Κ 09.00-01.00.
Περισσότερα στο Time Out Cyprus.

 

Tags food news, burgers, λεμεσος, νεα&προτάσεις, χαμπουργκερ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0550 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4355 s // Total time: 3.4905 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X