Μαρία Έλενα Κυριάκου: “Κέρδισα την καλύτερη θέση”


Μαρία Έλενα Κυριάκου: “Κέρδισα την καλύτερη θέση”

Το σχόλιο της για τα αποτελέσματα της Eurovision

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου, μετά την επιστροφή της από την Βιέννη, όπου διεξήχθη ο 60ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, έκανε δηλώσεις σε αρκετά μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας ην απογοήτευση και την αδικία που ένιωσε για τη 19η θέση που κατέλαβε το τραγούδι της.

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, η Κύπρια τραγουδίστρια θέλησε να βάλει μία τελεία και να κλείσει τον κύκλο αυτό, χωρίς, ωστόσο, να παραλείψει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα της και την στήριξαν.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Ένα πανέμορφο μουσικό ταξίδι έφθασε στο τέλος του! Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένη που έλαβα μέρος σε αυτό το διαγωνισμό, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να πιστεύω πως παρόλο που δεν έφερα την επιθυμητή θέση, κατάφερα να κερδίσω την καλύτερη θέση στην καρδιά σας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν, όλη την ομάδα μου, τον Ευθύβουλο Θεοχάρους, τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, την Εβελίνα Τζιώρα, τον Alex Οικονόμου, την Κατερινα Κυριακού, τον Κώστα Γαρίνη, τη Μαρία Λυραράκη, τον Δημήτρη Πέτρου για το εκπληκτικό φόρεμα, τον Κώστα Ζήση, τον Ανδρέα Χατζηπαναγή, του Έλληνες της Αυστρίας που ήταν δίπλα μου σε ότι χρειάστηκα, όλη την ελληνική αποστολή και τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές μας Αλέξανδρο Χατζηιωάννου και Melina Grob και τέλος το χορηγό μου app taxi.eu που ήταν δίπλα μου τόσο στη eurovision, όσο και τώρα.

Σας ευχαριστώ όλους!”.

Tags μαρια ελενα κυριακου, eurovision 2015, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7749 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2377 s // Total time: 3.0126 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X