Life is a ...beach


Life is a ...beach

Τα απαραίτητα για το πιο καλοκαιρινό look! Εντυπωσίασε και στην παραλία!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και  η ανανέωση της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας είναι αναγκαία.  Εάν έχετε ξεκινήσει εξορμήσεις στη θάλασσα, τότε τσεκάρετε ότι είστε εφοδιασμένη με τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα σας χαρίσουν το απόλυτο καλοκαιρινό στυλ στις εμφανίσεις σας. Δείτε αναλυτικά τι επιλέγει η Fashion editor του I Love Style για το πιο cool look στην παραλία.


1. Μπικίνι €20(top) €15(slip) CALZEDONIA / 2. Γυαλιά ηλίου €19 ALDO / 3. Καπέλο €15 MARKS & SPENCER / 4. Πετσέτα €17 DEBENHAMS / 5. Τσάντα €59.95 KIPLING / 6. Flip flops €10 TOPSHOP 

How to get the look:

  • Αυτή τη σεζόν, η αγορά διαθέτει μαγιό  σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ικανοποιώντας κάθε γούστο και τύπο γυναίκας. Επιλέξτε μαγιό που έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις μικρές ατέλειες στο σώμα σας, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα δυνατά σας σημεία.
  • Στα είδη πρώτης ανάγκης συγκαταλέγονται η πετσέτα και οι σαγιονάρες, οπότε βιαστείτε. Ακόμα κι αυτά τα αθώα αξεσουάρ μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε μοναδική. Μιας και μιλάμε για καλοκαίρι , προτιμήστε τα φυσικά σε έντονα χρώματα και σχέδια!
  • Τα αξεσουάρ  στην παραλία πολλές φορές αποτελούν δείγμα υπερβολής, γι’ αυτό απλά επενδύστε σε κομμάτια τα οποία  έχουν την ικανότητα να μας προστατεύουν από τον ήλιο, όπως είναι τα καπέλα με ωραίο design και τα  γυαλιά ηλίου σε έντονο χρώμα.

Tags mode, fashion, Beach, παραλία, look, πετσετα, θάλασσα, θαλασσης, γυαλιά, ηλιου, μαγιο, μπικινι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4411 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3224 s // Total time: 2.7634 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X