7 τρόποι για να ζήσεις την κάθε σου στιγμή σαν να είναι η τελευταία


7 τρόποι για να ζήσεις την κάθε σου στιγμή σαν να είναι η τελευταία

Κάθε στιγμή πρέπει να τη ζούμε στο έπακρο και τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις! Μη χάνεις άλλο χρόνο 

Να είσαι 100% ειλικρινής με όλους και με όλα!
Με το να είσαι ειλικρινής, να είσαι σίγουρη πως δεν θα μετανιώσεις τίποτα από ότι έχεις πει και κάνει στη ζωή σου. Θα είσαι ο εαυτός σου και δεν θα έχεις απωθημένα. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Γι΄αυτό κάνε την σωστή ερώτηση στον εαυτό σου: “ Σε 20 χρόνια από τώρα αυτά που ήθελα να κάνω τα έχω κάνει;” Αν η απάντηση είναι θετική τότε αναμφίβολα είσαι σε καλό δρόμο!

Ζήσε το τώρα σαν να μην υπάρχει αύριο!
Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να είσαι αυθόρμητη! Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσει χωρίς να σκέφτεται και να αναλύει τα πάντα πριν τα κάνει! Κάνε ότι σε ευχαριστεί! Βάλε στο μυαλό σου πως αυτή είναι η τελευταία σου ημέρα πάνω στη γη ~> Τι θα έκανες; Μόνο έτσι θα πάρεις μπρος!

Προτεραιότητά σου να είναι η υγεία σου!
Μην αμελείς ποτέ την υγεία σου! Να κάνεις συχνά check up. Να τρως υγιεινά! Να κάνεις και τις παρασπονδίες σου αλλά με μέτρο!

Να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε όλα!
Είτε αφορά τις σπουδές σου, είτε τις δουλειές σου θα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Και γιατί να μην το κάνεις άλλωστε; Δεν είσαι ικανή; Δείξε σε όλους τι αξίζεις και τι μπορείς!

Να αγαπάς με όλο σου το είναι!
Φυσικά και η αγάπη δεν είναι εύκολο πράγμα! Είναι κάτι που θα έχεις διαπιστώσει  (μάλλον)! Θα πληγωθείς και θα πληγώσεις! Έτσι είναι αυτά! Αλλά και τι έγινε; Τώρα είσαι με κάποιον και μετά πιθανότατα να μην είσαι και θα τον ξεχάσεις! Θα έρθει κάποιος άλλος στη ζωή σου και μετά κάποιος άλλος μέχρι να βρεις τον έναν και μοναδικό! Ότι και αν νιώσεις στη ζωή σου, όσο δυνατά και αν είναι τα συναισθήματα που θα νιώσεις να ξέρεις πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και κάτι έχουν να σου διδάξουν!

Μην φοβάσαι να κάνεις νέα πράγματα!
Όταν δοκιμάζεις να κάνεις κάτι καινούριο αυτό αυτομάτως θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια, νέες ευκαιρίες και θα σου αλλάξει το σκεπτικό, θα σε ωριμάσει! Γι΄αυτό να είσαι ανοιχτή σε νέα πράγματα και προκλήσεις! Μην είσαι αρνητική και κλείνεσαι στο καβούκι σου. Αν δεν τα κάνεις τώρα που δεν έχεις υποχρεώσεις πότε θα τα κάνεις;

Μην ταλαιπωρείς τον εαυτό σου!
Αν μια ιστορία αγάπης τελείωσε έτσι άδοξα δεν έγινε και τίποτα, μάλλον δεν ήταν γραφτό να είστε μαζί. Μην σκέφτεσαι και πολύ τα πράγματα και τα υπεραναλύεις με τις φίλες σου και φτιάχνεις σενάρια από εκεί που δεν υπάρχουν. Μην αρνείσαι τα συναισθήματα που νιώθεις και και μην υποβιβάζεις για κανέναν τον εαυτό σου! Είσαι τέλεια! Προσπάθησε να είσαι ευτυχισμένη, κάτι για το οποίο είσαι υπεύθυνη εσύ και κανείς άλλος! 

Tags ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, εαυτος, ζωη, ΣΤΙΓΜΕΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2664 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3638 s // Total time: 2.6302 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X