Απαλλάξου από το λίπος στους μηρούς με 6 σούπερ ασκήσεις


Απαλλάξου από το λίπος στους μηρούς με 6 σούπερ ασκήσεις

Παρόλο που οι καμπύλες είναι όμορφες σε μία γυναίκα πολλές από εμάς θέλουμε να μειώσουμε λίγο το μέγεθος των μηρών μας και να αδυνατίσουμε λίγο τα πόδια μας. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια άσκηση ή κάποιο φαγητό που να κάνουν το θαύμα. Δες, όμως, τι μπορεί να βοηθήσει..

Η αερόβια άσκηση
Το να κάψεις θερμίδες γενικότερα θα σε βοηθήσει να κάψεις λίπος σε όλο σου το σώμα και η αερόβια άσκηση μπορεί να σου το προσφέρει αυτό. Διάλεξε τα είδη αερόβιας άσκησης που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάψεις περισσότερες θερμίδες, όπως είναι η ποδηλασία, το τρέξιμο και το σκοινάκι και κάνε αυτά. Κάνε 60 λεπτά τη φορά, πέντε μέρες την εβδομάδα για να δεις διαφορά στους μηρούς σου.

Η ανηφόρα
Όταν κάνεις αερόβια άσκηση σε διάδρομο καλό είναι να αυξάνεις λίγο και την ανηφόρα ή απλά να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες έτσι ώστε να αυξάνεις το βαθμό δυσκολίας. Αμέσως θα νιώσεις τα πόδια σου να καίνε πράγμα που σημαίνει πως δουλεύεις πιο σκληρά και επομένως θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Ξεκίνα την ημέρα σου σωστά
Ότι κι αν συμβεί μην παραλείπεις το πρώτο γεύμα της ημέρας καθώς αυτό είναι που θα δώσει μία ώθηση στον μεταβολισμό σου. Μην φας τίποτα που περιέχει ζάχαρη και επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Φάε πρωτεϊνη η οποία θα σου δώσει ενέργεια και θα σε προετοιμάσει για την πρωινή σου προπόνηση.

Τρώγε σνακ για να μην πεινάς σαν τρελή
Το να τρως κάτι λίγο κάθε 2-3 ώρες θα σε βοηθήσει να μην πέφτεις με τα μούτρα στο φαγητό. Καλό είναι να τρως κάτι που έχει κάτω από 150 θερμίδες και διάλεγε τροφές που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεϊνες και φυτικές ίνες για να σε γεμίζουν ενέργεια.

Γράψ'τα
Δεν μπορείς να αδυνατίσεις εσύ και οι μηροί σου μόνο με τη γυμναστική. Είναι πολύ σημαντικό να μειώσεις και τις θερμίδες που καταναλώνεις καθημερινά. Όσο κι αν ακούγεται κουραστικό καλό είναι να έχεις ένα σημειωματάριο και να σημειώνεις τι τρως καθημερινά για να ξέρεις αν είσαι εντός ή εκτός προγράμματος. Όπως έχει αποδειχτεί οι άνθρωποι που κρατούν ημερολόγιο χάνουν διπλάσιο βάρος από εκείνους που δεν κρατούν.

Πίνε νερό
Επέλεγε να πίνεις νερό κάθε φορά που διψάς και όχι κάποιο αναψυκτικό ή χυμό. Πέρα από το ότι παίρνεις μηδενικές θερμίδες, ενυδατώνεσαι. Αυτό σίγουρα βοηθάει στην απώλεια βάρους. 

Tags ΚΑΜΠΥΛΕΣ, μηροί, ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ποδια, φαγητο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3599 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3397 s // Total time: 2.6996 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X