Ηθοποιός σε κυπριακή σειρά: “Η μόνη διαφορά με την πρώην μου είναι πως δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι”


Ηθοποιός σε κυπριακή σειρά: “Η μόνη διαφορά με την πρώην μου είναι πως δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι”

Έχουν πολύ καλές σχέσεις

Ο λόγος για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακό περιοδικό έκανε λόγο για τη σχέση που έχει πια με την πρώην σύζυγό του, Θεοφανία Παπαθωμά.

Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός είπε: “Γενικά είναι πολύ λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Ερωτεύτηκα μια γυναίκα με την οποία καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί και μόνο γι’ αυτό τον λόγο, άξιζε να συμβεί. Κάποια στιγμή, αφού αποδεχτήκαμε αυτό που συνέβαινε στη σχέση μας, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Τόσο απλά. Τίποτα δεν άλλαξε και τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μόνο που κάνει τη διαφορά με τη Θεοφανία είναι πως δεν κοιμόμαστε πια στο ίδιο κρεβάτι. Με τη Θεοφανία έχουμε άριστες σχέσεις. Όσο και να θέλαμε όμως να κρατήσει αυτός ο γάμος, τελικά δεν έγινε. Από την άλλη, όταν βλέπεις ότι δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα, καλό είναι να κρατείς την καλύτερη σχέση που μπορείς να έχεις”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ξανά ερωτευμένος καθώς ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού “OK” τον συνέλαβε σε τρυφερές στιγμές με την νέα του σύντροφο, Γιώτα.

Tags πασχάλης τσαρούχας, Ηθοποιός, Θεοφανία Παπαθωμά, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9137 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3426 s // Total time: 2.2563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X