Το Ikos Olivia, η νέα μονάδα των Ikos Resorts, άνοιξε τις πόρτες του


Το Ikos Olivia, η νέα μονάδα των Ikos Resorts, άνοιξε τις πόρτες του

 Ikos Olivia, το νέο ξενοδοχείο των Ikos Resorts

Το Ikos Olivia, το νέο ξενοδοχείο των Ikos Resorts ξεκίνησε τη λειτουργία του, καλωσορίζοντας τους πρώτους πελάτες την 1η Μαΐου. Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Χαλκιδικής, το νέο και μοντέρνο στυλ του ξεχωρίζει μέσα από τον έξυπνο σχεδιασμό, την all-inclusive αντίληψη του infinite lifestyle και όλες τις ξεχωριστές παροχές που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι φιλοξενούμενοι το γεύμα τους στο χώρο του δωματίου τους όποια ώρα της ημέρας το επιθυμούν, το σέρβις στην παραλία και την πισίνα και πολλά ακόμα. Μια μεγάλη γκάμα τύπων δωματίων είναι σε θέση να φιλοξενήσει οικογένειες κάθε μεγέθους ενώ οι βραβευμένοι σεφς με αστέρια Michelin, οι υπηρεσίες butler για τους Deluxe πελάτες, το κελάρι με τουλάχιστον 300 κρασιά και τα γαλλικά προϊόντα spa Anne Semonin εγγυώνται ότι όλοι οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν πολυτελείς και αξέχαστες διακοπές.

Διαμονή

Ολάνθιστα δάση, γραφικά χωριουδάκια και ανέγγιχτες παραλίες σας καλωσορίζουν στον κόλπο του Τορωναίου, την όμορφη περιοχή όπου βρίσκεται το Ikos Olivia, σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Για τη διαμονή σας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μεταξύ των 136 δωμάτιων και junior σουιτών και των 159 ανεξάρτητων bungalow suites. Οι φιλοξενούμενοι χαλαρώνουν στα ιδιωτικά τους μπαλκόνια, τους περιποιημένους κήπους και  τις άνετες βεράντες.

Δίκλινα Δωμάτια
Με μοντέρνο σχεδιασμό, τα δίκλινα δωμάτια προσφέρουν ένα ευχάριστο καθιστικό με μεγάλα παράθυρα, μπάνιο με ντους και ιδιωτικό μπαλκόνι ή κήπο και εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα ή τους κήπους. Εναλλακτικά, τα Superior Δίκλινα Δωμάτια διαθέτουν άνετο χώρο για δύο ενήλικες και ένα παιδί.  
Bungalows
Η Junior Bungalow Suite προσφέρει στους φιλοξενούμενους έναν κομψό και άνετο χώρο με μια ανοικτή καθιστική γωνιά και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τρία άτομα. Κάθε Bungalow suite διαθέτει μπάνιο με ντους και μπαλκόνι ή ιδιωτικό κήπο με έπιπλα. Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν μαγευτική, πανοραμική θέα προς το Αιγαίο, η  Panorama Bungalow Suite είναι η ιδανική επιλογή, ενώ όσοι έχουν παιδιά μπορούν να χαλαρώσουν στην ευρύχωρη και κομψή  Family Bungalow Suite.
Για όσους αναζητούν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση, ο τύπος δωματίων One Bedroom Bungalow Suites προσφέρει μια ευρύχωρη, κομψά σχεδιασμένη σουίτα που διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και καθιστικό καθώς και ξαπλώστρες στο μπαλκόνι ή τον ιδιωτικό κήπο.
Για την άνετη διαμονή πέντε ατόμων, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επιλέξουν δωμάτιο τύπου Deluxe One Bedroom Bungalow Suite διατηρώντας την ιδιωτικότητα με ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και καλαίσθητο καθιστικό. Ο ιδιωτικός κήπος διαθέτει ξαπλώστρες και προσφέρει άμεση πρόσβαση στην Deluxe Collection πισίνα στην οποία έχουν αποκλειστική πρόσβαση,  μεταξύ άλλων προνομίων, μόνο οι ένοικοι των Deluxe Collection. Εναλλακτικά, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αναβαθμίσουν τη διαμονή τους σε τύπο δωματίου One Bedroom Bungalow Suite with Private Pool, που προσφέρει μια εντυπωσιακή ιδιωτική πισίνα στον ευρύχωρο ιδιωτικό κήπο. Στην περίπτωση των έξι ατόμων, οι σουίτες Deluxe Two Bedroom Bungalow Suites προσφέρουν στους καλεσμένους την προνομιακή θέση πάνω στην παραλία ή τους ιδιωτικούς κήπους, δύο κομψά διακοσμημένα υπνοδωμάτια και καθιστικό με μπάνιο και ξεχωριστό δωμάτιο με ντους. Η σουίτα Deluxe Two-Bedroom Bungalow Suite προσφέρει την ύψιστη πολυτέλεια με αποκλειστική χρήση της ιδιωτικής πισίνας που βρίσκεται μέσα στον άνετο κήπο.

Γαστρονομία

Με 300 διεθνείς και τοπικούς οίνους, τα εκλεκτά μενού που έχουν δημιουργηθεί από τους βραβευμένους σεφ με αστέρια Michelin και τη δημιουργική προσέγγιση κλασσικών συνταγών, το  Ikos Olivia υπόσχεται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Τα τέσσερα εστιατόρια προσφέρουν  à-la-carte μενού ελληνικής, ασιατικής, ιταλικής και γαλλικής κουζίνας, ενώ υπάρχει και ένα εστιατόριο που προσφέρει μεσογειακή κουζίνα σε μπουφέ. Επιπρόσθετα, μια τοπική ελληνική ταβέρνα έχει επιλεγεί και περιλαμβάνεται στην εμπειρία 'Dine Out' που προσφέρουν αποκλειστικά τα Ikos Resorts, επιτρέποντας στους πελάτες να απολαύσουν την τοπική κουζίνα ως μέρος του συνολικού κόστους διαμονής τους (χωρίς επιπλέον κόστος). Όλοι οι φιλοξενούμενοι του Ikos Olivia μπορούν επίσης να απολαύσουν το ταλέντο του mixologist, που προσφέρει ευφάνταστα κοκτέιλ στα τέσσερα υπέροχα μπαρ, είτε στους εσωτερικούς χώρους είτε στους πλούσιους κήπους και δίπλα στις πισίνες, αλλά και του οινοχόου, που τους οδηγεί μέσα από μία εκτενή λίστα κρασιού 300 ετικετών. Όσο χαλαρώνουν σε αυτό το περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την έννοια του Ikos Beach Life, που περιλαμβάνει το σέρβις στις ξαπλώστρες της παραλίας και της πισίνας και τη δυνατότητα να παραγγείλουν ποτά, σνακ και φρούτα. Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν επώνυμα, διεθνή και εγχώρια κρασιά και ποτά σε όλα  τα μπαρ του θερέτρου και στο μίνι μπαρ του δωματίου τους.  

Οικογένειες
Τα παιδιά κάθε ηλικίας είναι βέβαιο ότι θα βρουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα στο παιδικό club του Ikos Olivia «Hero Kids Club». Ο βρεφικός σταθμός (με έξτρα χρέωση), το mini club στο οποίο το προσωπικό μιλά πολλές γλώσσες (για τις ηλικίες 4-11 ετών) και το εφηβικό club (για τις ηλικίες 12-17 ετών) λειτουργούν κάτω από την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας Worldwide Kids Company, ενός βρετανικού οργανισμού παιδικής φροντίδας. Οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν στην ιδιωτική παραλία του Ikos Olivia ενώ οι νεότεροι φιλοξενούμενοι παίζουν στην ήρεμη ακτή κάτω από την επίβλεψη και φροντίδα του καινοτόμου προγράμματος Beach Childcare, στο οποίο οι επαγγελματίες της φροντίδας των παιδιών τα προσέχουν χωρίς επιπλέον κόστος και ως μέρος του Mini Club και του εφηβικού Club.

Ελεύθερος χρόνος & δραστηριότητες
Το Ikos Olivia προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει ένα  tennis club, κέντρο ποδηλασίας, γυμναστήριο, θαλάσσια σπορ καθώς και βόλτα με σκάφος όπως επίσης και δυνατότητες για πεζοπορία. Εντωμεταξύ, η ευεξία αποτελεί τέχνη στο Spa του  Ikos Olivia’s Spa, του ναού της γαλήνης όπου οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αποδράσουν σε μια πολυτελή εμπειρία φροντίδας. Οι θεραπείες είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες από την εταιρία πολυτελών spa του Παρισιού Anne Semonin και προσφέρονται σε έξι δωμάτια θεραπειών, ανάεσα στα οποία υπάρχει και μια σουίτα για ζευγάρια. Επιπρόσθετα, οι πελάτες έχουν πρόσβαση στο  Jacuzzi, το γυμναστήριο με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και τον μοντέρνο εξοπλισμό cardio-fitness, το χαμάμ, τη σάουνα, το ατμόλουτρο και τα ψυχρά λουτρά καθώς επίσης και στο κομμωτήριο και το σαλόνι περιποίησης νυχιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ikosresorts.com / +30 2373095100 

Tags ξενοδοχεια, Living, Ikos Olivia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8626 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4408 s // Total time: 2.3034 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X