Πώς να αισθάνεσαι άνετα με τα ψηλοτάκουνα


Πώς να αισθάνεσαι άνετα με τα ψηλοτάκουνα

Πρακτικά tips για να βαδίζεις με στυλ!  

Ένα ψηλό τακούνι είναι γενικά παραδεχτό πως αναδεικνύει ένα outfit προσδίδοντας του αέρα κομψότητας. Πόσο άνετα είναι όμως τα ψηλοτάκουνα κυρίως όταν πρόκειται να μετακινηθούμε; Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε  6 πρακτικά tips για να είσαι εσύ η νικήτρια στην άνιση μάχη με τα ψηλοτάκουνα.


1. Χοντρά τακούνια: Σου προσφέρουν καλύτερη στήριξη και περιλαμβάνονται ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των top fashion icons.


2. . Πλατφόρμα: Σου προσφέρει καλύτερη στήριξη χωρίς να χάνεις πόντους και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής το καλοκαίρι.


3. Παπούτσια που καλύπτουν το πάνω μέρος του ποδιού: Τα σχέδια που έχουν δεσίματα στο πάνω μέρος, στηρίζουν καλύτερα το πόδι σου και σε βοηθούν να βαδίζεις με σιγουριά.


4. Πολλές επιλογές: Μέλέτες έχουν δείξει πως η συχνή αλλαγή παπουτσιών κατά τη διάρκεια της ημέρας,  βοηθά στην μετατόπιση του πόνου που προέρχεται από την ορθοστασία ατελείωτων ωρών μέσα στο ίδιο ζευγάρι.


5. Ρίξε το βάρος στο πέλμα: Προσπάθησε να μετατοπίζεις το βάρος σου ενώ φοράς ψηλά τακούνια, από τα δάχτυλα στο πέλμα και αντιστρόφως.


6. Επένδυσε σωστά: Ναι μεν η μόδα τρέχει αλλά για να την προλάβεις θα πρέπει να είσαι άνετη. Τι σημαίνει αυτό; Επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια, το οποίο θα είναι και ταυτόχρονα άνετο. Ειδικά εάν πρόκειται για τις κλασσικές γόβες, μην κάνεις εκπτώσεις.

Tags ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ, στυλ, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3029 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2097 s // Total time: 2.5127 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X