Τα Παξιμάδια Έλενας έφτιαξαν ένα πρωτότυπο μουσείο


Τα Παξιμάδια Έλενας έφτιαξαν ένα πρωτότυπο μουσείο

Τα Παξιμάδια Έλενας, μέσα από τη δημιουργία ενός μοναδικού Μουσείου, παντρεύουν το σύγχρονο τρόπο ζωής με την παράδοσή μας.

Εδώ και 20 χρόνια, τα Παξιμάδα Έλενας βρίσκονται στα σπίτια μας, προσφέροντάς μας γεύσεις αυθεντικά κυπριακές και γεμάτες απόλαυση. Τώρα, όντας σε ηλικία γάμου, τα Παξιμάδια Έλενας παντρεύουν το σύγχρονο τρόπο ζωής με την παράδοσή μας: Δίπλα από το εργοστάσιό τους στο Παλιομέτοχο, έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό Μουσείο γεμάτο με την ‘προίκα’ που μας άφησαν οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας.

Το ξεχωριστό αυτό πάντρεμα και τα μοναδικά εκθέματα -σκεύη, εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιούσαν στα παλιά χρόνια για την παρασκευή ψωμιών και παξιμαδιών- είχαν την ευκαιρία να ζήσουν δημοσιογράφοι και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι, την Τετάρτη 6 Μαΐου, στα εγκαίνια του Μουσείου των Παξιμαδιών Έλενας. Εκτός από την πλούσια παρακαταθήκη που αφήνει σε εμάς και στις επόμενες γενιές το Μουσείο, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές από την Κύπρο!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο των Παξιμαδιών Έλενας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή τη σελίδα τους στο Facebook.

Tags Παξιμαδια, Παξιμαδια Ελενας, μουσειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3720 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3747 s // Total time: 2.7467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X