IKEA: Συλλεκτική σειρά BRAKIG - Επαναστατικός σχεδιασμός!


IKEA: Συλλεκτική σειρά BRAKIG - Επαναστατικός σχεδιασμός!

Καλωσορίζουμε τον Μάιο με την άφιξη της νέας συλλεκτικής σειράς BRÅKIG!

Στην ΙΚΕΑ αναζητάμε συνεχώς νέες συνεργασίες με σχεδιαστές, με το όραμα να εμπνέουμε συνεχώς τους πελάτες μας. Έτσι, από τη στενή μας συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα Art Rebels, στην Κοπεγχάγη γεννήθηκε η συλλεκτική σειρά BRÅKIG, που σημαίνει επαναστατική!

Η σειρά είναι περιορισμένης έκδοσης και αποτελείται από καλοσχεδιασμένα, λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα διακόσμησης, με έμφαση στη λεπτομέρεια. Περιλαμβάνει περίπου 30 προϊόντα που θα κάνουν περήφανους τους κατόχους τους!

Στη σειρά θα βρείτε προϊόντα έξυπνης αποθήκευσης, μικρά έπιπλα, σερβίτσια, αλλά και ...κάποιους γνωστούς φίλους, που χάρη στη σειρά, επανασχεδιάστηκαν! Η σειρά χαρακτηρίζεται από τα φυσικά υλικά -όπως το πεύκο, τα παστέλ χρώματα και τα έντονα γραφικά στοιχεία. Τα υλικά, ο σχεδιασμός και οι τεχνικές κατασκευής, αποκαλύπτουν την επιρροή του Δανέζικου σχεδιασμού.

Η σειρά BRÅKIG είναι το ταίριασμα τάσεων, μόδας, χρωμάτων, αλλά και στάσεων! "Η συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα Art Rebels ήταν εκπληκτικά προκλητική, ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική" αναφέρει η Karin Gustavsson από την ΙΚΕΑ.

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Tags ikea, BRAKIG


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3464 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3814 s // Total time: 2.7278 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X