Murad Blemish Clearing Solution


Murad Blemish Clearing Solution

Καταπολεμά την ακμή και τους ερεθισμούς της

Μειώνει τις φλεγμονές και απευαισθητοποιεί το δέρμα από τις ευαισθησίες που σχετίζονται με την ακμή. Αποκαθιστά την υγεία και την καθαρότητα του δέρματος ενώ εμποδίζει την δημιουργία νέων φλεγμονών της ακμής. Με βάση έρευνα που διεξήχθη ,το  96% των χρηστών απέκτησαν καθαρότερο δέρμα σε μόλις 72 ώρες χρήσης του Blemish Clearing Solution.

To Blemish Clearing Solution ανήκει στην σειρά Blemish του Dr. Howard Murad με τις ειδικά σχεδιασμένες ανανεωμένες φόρμουλες που είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι καταπολεμούν την ακμή και εμποδίζουν τη δημιουργία νέων εστιών ακμής.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ/ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: 
• 96% των ατόμων που χρησιμοποίησαν το Blemish Clearing Solution απέκτησαν καθαρότερο δέρμα σε μόλις 72 ώρες χρήσης.
• 0.5% Salicylic Acid και εκχύλισμα του φυτού Queen of Meadow που είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ. Απολεπίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνει τους ρύπους και καταπολεμά την ακμή.
• Καθαρίζει τους πόρους τους δέρματος, εξαλείφοντας ακμή και μαύρα στίγματα, αποκαθιστώντας την υγεία και την καθαρότητα του δέρματος. Tea Tree Oil  - καθαρίζει το δέρμα και βελτιώνει τη γενική του εικόνα  ρυθμίζοντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων.
• Vitamin blend  - κοκτέιλ βιταμινών που καταπραΰνει το δέρμα και ενθαρρύνει την κυτταρική ανανέωση  ενώ παράλληλα προσφέρει αντιοξειδωτική δράση στο δέρμα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Τελειώστε με ένα από τα ενυδατικά προϊόντα Murad Step 3.

Tags Murad Blemish Clearing Solution, Ομορφια, προσωπο, beauty, face, Murad


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5285 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2187 s // Total time: 2.7472 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X