Μητέρα, γιος και κόρη στο δικαστήριο για την "ιερή ληστεία"


Μητέρα, γιος και κόρη στο δικαστήριο για την "ιερή ληστεία"

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρία άτομα, μία γυναίκα 45 χρόνων, ο 18χρονος γιος και η 24χρονη κόρη της από συνοικισμό της Λάρνακας, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία σχετικά με την υπόθεση κλοπής χρημάτων από την οικία του ιερέα των Τρούλλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα και ο γιος συνελήφθηκαν χθες το μεσημέρι και ανακρινόμενοι ανέφεραν ότι από το σπίτι του ιερέα είχαν πάρει μόνο χίλια ευρώ ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για κλοπή ποσού 20 περίπου χιλιάδων ευρώ. Ωστόσομ σε έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία στο σπίτι της 45χρονης εντοπίστηκε ποσό 6.900 ευρώ. Χθες το απόγευμα συνελήφθη και η 24χρονη και εναντίον των τριών εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 81χρονος ιερέας των Τρούλλων της επαρχίας Λάρνακας, κατήγγειλε την κλοπή τη Δευτέρα το βράδυ στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου. Σύμφωνα με την καταγγελία του ιερέα, τη Δευτέρα γύρω στις πέντε το απόγευμα ενώ στην οικία του βρισκόταν μόνη η 83χρονη σύζυγός του, την επισκέφθηκαν δύο άγνωστα πρόσωπα, γυναίκα και νεαρός, τον οποίο σύστησε ως το γιο της, ζητώντας ελεημοσύνη.

Ενώ τα τρία άτομα βρίσκονταν στο σαλόνι της οικίας, ο νεαρός ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα της οικίας. Ωστόσο επιστρέφοντας στο σαλόνι μετά από μερικά λεπτά, ο 18χρονος ανέφερε ότι ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά και αναχώρησε μαζί με τη 45χρονη γυναίκα προκειμένου να επισκεφθούν γιατρό.

Ο ιερέας επέστρεψε στο σπίτι του αργά το βράδυ και διαπίστωσε ότι από συρτάρι στο υπνοδωμάτιό του, έλειπαν δύο τσαντάκια που περιείχαν χαρτονομίσματα σε ευρώ, βρετανικές λίρες και δολάρια Αυστραλίας. Τα χρήματα ήταν το ποσό εράνου που συγκεντρώθηκε από πιστούς για την αγορά εικόνων που θα τοποθετηθούν στην εκκλησία Ρόδο των Αμαράντων που ανεγείρεται στους Τρούλλους.

Ο ιερέας ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι εντόπισε το παράθυρο του υπνοδωματίου ανοιχτό.

Η σύζυγος του ιερέα περιέγραψε στην Αστυνομία τόσο την γυναίκα όσο και το νεαρό, προσθέτοντας πως οι δύο έφυγαν από το σπίτι της με αυτοκίνητο σαλούν, κόκκινου χρώματος.

Tags ληστεια, ιερέας, Σπιτι, κυπρος, εκκλησία, δικαστηριο, αστυνομία, σύλληψη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.2189 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4515 s // Total time: 4.6703 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X