Στο σπίτι της Τερέζας Μάντη-Θεοδοσίου


Στο σπίτι της Τερέζας Μάντη-Θεοδοσίου

Η επιτυχημένη make up artist ανοίγει το μοντέρνο διαμέρισμά της στη Λευκωσία αλλά και τον επαγγελματικό της χώρο και μιλά για την καριέρα και τις καθημερινές της συνήθειες

•Aγαπώ πολύ τη Λευκωσία. Λατρεύω τις βραδινές βόλτες στα σοκάκια της Παλιάς πόλης και να ανακαλύπτω καινούργια στέκια. Στο επάγγελµά µου το να ζεις στην πρωτεύουσα είναι πλεονέκτηµα, αφού οι περισσότερες φωτογραφήσεις µόδας και τηλεοπτικές παραγωγές, γίνονται εδώ.

∆υστυχώς δεν περνώ όσο χρόνο θα ήθελα στο σπίτι µου. Μου λείπει πάρα πολύ το να καθίσω στον καναπέ, να δω µία ωραία ταινία, να φάω ένα ωραίο φαγητό, να περιποιηθώ και να τακτοποιήσω το χώρο µου.

•Ζω εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μου αρέσει να έρχονται φίλοι στο σπίτι για φαγητό, να κουβεντιάζουµε και να παίζουµε µπιρίµπα. Το καλοκαίρι καθόµαστε µε το σύζυγό µου στη βεράντα και λέµε τα νέα της ηµέρας µας, απολαµβάνοντας ένα ποτήρι κρασί.

•Λατρεύω τη γωνιά του καναπέ κι έχω αδυναµία στους πίνακες της ξαδέλφης µου Τερέζας Ιωάννου. Αγαπηµένο µου χρώµα είναι το λευκό και τη διακόσµηση του σπιτιού θα τη χαρακτήριζα µίνιµαλ, µε απλές και καθαρές γραµµές.

•Γενικότερα δεν µου αρέσουν τα πολύ 'ηχηρά' αντικείµενα στο χώρο µου κι αποφεύγω τα ασηµικά. Θα ήθελα να προσθέσω κάποια αντικείµενα µε περισσότερο χρώµα για να χαρίσω λίγο περισσότερο 'φως' σε κάποιες γωνιές τους σπιτιού.

∆εν είµαι αυτό που λέµε τυπική νοικοκυρά. ∆εν έχω ιδιαίτερο ταλέντο και φαντασία στη µαγειρική, αλλά ούτε και χρόνο. Παρόλα αυτά, όταν θα µαγειρέψω προτιµώ να φτιάξω κάτι απλό και νόστιµο.

•Από την γκαρνταρόµπα µου δεν λείπουν ποτέ τα τζιν και τα sneakers. Επίσης αγαπώ πολύ τα αξεσουάρ, αφού µε αυτά µπορείς να αναδείξεις ένα απλό ντύσιµο.

• Φέτος την άνοιξη οι τάσεις του µακιγιάζ θέλουν αψεγάδιαστη αλλά φυσική επιδερµίδα, έντονα ζυγωµατικά και λάµψεις. Μπρονζέ και χρύσες αποχρώσεις, καθώς και τόνοι σε κοραλί και ροζ για τα χείλη.

• Πρόσφατα έχω δηµιουργήσει τη δική µου εταιρεία, όπου παρέχω υπηρεσίες για περιοδικά και εταιρείες παραγωγής. Αναλαµβάνω επίσης µεγάλες διοργανώσεις και fashion shows, τα οποία διεκπεραιώνω µε οµάδες που αποτελούνται από επαγγελµατίες που έχω εκπαιδεύσει η ίδια. Ταυτόχρονα στο στούντιό µου, το οποίο στεγάζεται στο κέντρο της Λευκωσίας, παρέχω υπηρεσίες µακιγιάζ για γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς και airbrush makeup, το οποίο είναι µια µέθοδος εφαρµογής του µακιγιάζ που δίνει µεγάλη διάρκεια και πολύ φυσική όψη και λάµψη στην επιδερµίδα.

Το σηµαντικότερο κοµµάτι της δουλειάς µου αυτή τη στιγµή είναι τα µαθήµατα επαγγελµατικού µακιγιάζ που παρέχω σε µικρές οµάδες, γι' άτοµα που θέλουν να εκπαιδευτούν στο τοµέα αυτό και να εξασκήσουν το επάγγελµα. Επίσης παραδίδω µαθήµατα και σε άτοµα που είναι ήδη επαγγελµατίες και θέλουν να εξελίξουν τις τεχνικές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

• Όσο για το µέλλον; Θέλω να κάνω πολλά πράγµατα ακόµα. Έχω παρά πολλά όνειρα, αλλά δεν µου αρέσουν τα µεγάλα λόγια. Φροντίζω πρώτα να υλοποιώ τους στόχους µου και µετά να τους ανακοινώνω.

Πηγη: περιοδικό "ΟΚ!"         

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην πιο πάνω gallery

Tags τερέζα μάντη, Σπιτι, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3470 s (248 Queries.) // Parse time: 0.2923 s // Total time: 2.6393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X