Κρεβατάκια στη θάλασσα με ένα κλικ


Κρεβατάκια στη θάλασσα με ένα κλικ

Ηλεκτρονική υπηρεσία κράτησης από τον Δήμο Λάρνακας.

Αυτό το καλοκαίρι ξεχάστε το κόλπο με την πετσέτα στο κρεβατάκι για να το κρατήσετε μέχρι να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας (ή τον ύπνο σας). Ο Δήμος Λάρνακας μπαίνει δυναμικά στη νέα εποχή και πλέον αν θέλετε να πάτε σε μια από τις παραλίες του θα μπορείτε να ελέγξετε στην ιστοσελίδα του Δήμου για τη διαθεσιμότητα σε κάθε παραλία και να πληρώσετε για το κρεβατάκι σας online!

Τα κρεβατάκια σε όλες τις παραλίες της Λάρνακας έχουν πλέον περάσει στη δικαιοδοσία του Δήμου, ο οποίος έχει ήδη παραγγείλει νέα κρεβατάκια και ομπρέλες, που παρέχουν διάφορες ανέσεις και πληρούν τους σύγχρονους κανόνες υγιεινής.

Τα νέα κρεβατάκια θα αφιχθούν περί τα τέλη Ιουνίου, ενώ οι τιμές παραμένουν ίδιες στα €2.50 το κάθε κρεβατάκι και η κάθε ομπρέλα. Με αυτόν τον τρόπο τερματίζεται και ο ανταγωνισμός μεταξύ των παραλιών της περιοχής, καθώς σε όλες τις παραλίες η τιμή θα είναι πλέον η ίδια.

Η μόνη παραλία που εξαιρείται είναι η Kastella Beach, καθώς έχει περάσει στα χέρια επιχειρηματία με συμβόλαιο μετά από διαδικασία προσφορών την οποία κέρδισε. Όταν λήξει το συμβόλαιο ο Δήμος θα αποφασίσει αν θα ξαναβγεί σε προσφορές ή αν θα εκμεταλλευτεί ο ίδιος την παραλία.  

Από την εκμετάλλευση των παραλιών ο Δήμος Λάρνακας αναμένεται ότι θα εισπράττει περίπου €800.000 με €1 εκ. ετησίως, όχι όμως τον πρώτο χρόνο. Ο πρώτος χρόνος θα είναι πολύ δύσκολος αλλά και δοκιμαστικός. Το κόστος για την αντικατάσταση όλων των κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες θα είναι μεγάλο. Ταυτόχρονα, χρειάζεται σχετική εκπαίδευση του προσωπικού ενώ αναμένεται ότι θα προσληφθούν περίπου 15- 20 άνεργοι, οι οποίοι θα είναι έκτακτοι για το καλοκαίρι και όχι υπάλληλοι του Δήμου.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία τη δημιουργία συστήματος για ηλεκτρονική καταχώρηση των κρατήσεων από την ιστοσελίδα του Δήμου. Με αυτό τον τρόπο οι λουόμενοι θα μπορούν να ελέγξουν την διαθεσιμότητα κρεβατιών σε κάθε παραλία του δήμου και να επιλέξουν που θα πάνε πληρώνοντας online. Με αυτό τον τρόπο θα είναι και πολύ πιο εύκολο για τον δήμο να διασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αλλά και να αποτρέψει φαινόμενα κακοδιαχείρισης που είχαν εμφανιστεί πρόσφατα σε άλλους δήμους.

Tags μακενζυ, ΚΡΕΒΒΑΤΙ, παραλία, θανασσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5699 s (252 Queries.) // Parse time: 0.5826 s // Total time: 3.1525 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X