Clarins Everlasting Foundation + SPF15


Clarins Everlasting Foundation + SPF15

Μια άψογη επιδερμίδα χωρίς μαύρα σημάδια ή ατέλειες. Για όλη την μέρα

Κάλυψη, άνεση, λάμψη, ένα ματ αποτέλεσμα και κράτημα μακράς διάρκειας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτή είναι η νέα γενιά του Everlasting Foundation. Το foundation για γυναίκες που θέλουν μια άψογη επιδερμίδα, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση και που δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς  για την υγεία και την άνεση του δέρματός τους.

Ενισχυμένο με οργανική quinoa και ενεργά εκχυλίσματα φυτών κατά της μόλυνσης, το Everlasting Foundation+ συνδυάζει τέλειο κράτημα και άνεση για 18 ώρες, τέλεια κάλυψη και προστασία. Σχεδόν ξεχνάς ότι φοράς μακιγιάζ…

Όλες οι ατέλειες και τα μαύρα σημάδια μειώνονται ορατά. Ζέστη, υγρασία, στρές… το Everlasting Foundation+ αντιστέκεται σε όλα, για 18 ώρες, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση. Η πολύ απαλή υφή του περιέχει λιγότερη πούδρα έτσι ώστε άμεσα να καλύψει τα μαύρα στίγματα, κοκκινίλες και άλλες ατέλειες. Η επιδερμίδα είναι άψογη και λεία, χωρίς το αποτέλεσμα μάσκας ή της αίσθησης ενός βαρετού μακιγιάζ.

Ένα foundation από την Clarins δεν είναι μόνο ένα προϊόν μακιγιάζ. Προσφέρει επίσης προστασία ενάντια εξωτερικών παραγόντων σε συνδυασμό με την κρέμα μέρας σας. Στην καρδιά της φόρμουλας εκχυλίσματα από white tea και succory dock-cress βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές επιπτώσεις της μόλυνσης και των ελεύθερων ριζών που είναι και τα δύο υπεύθυνα για πρόωρη γήρανσης και έλλειψης φωτεινότητας.

100% μεταλλικά φίλτρα προστατεύουν το δέρμα από τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και διασφαλίζουν μια τέλεια λεπτή υφή.

Αφού όλες οι γυναίκες σ’όλο τον κόσμο μοιράζονται την ίδια επιθυμία για μια τέλεια επιδερμίδα και όμορφο δέρμα, το Everlasting Foundation+ είναι διαθέσιμο σε 10 αποχρώσεις.

86.7% των εθελοντών βρήκαν την κάλυψη του Everlasting Foundation+ ικανοποιητική.

Tags Clarins Everlasting Foundation + SPF15, clarins, Everlasting Foundation + SPF15, φον ντε τεν, προσωπο, FOUNDATION, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4629 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2349 s // Total time: 2.6978 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X