Τα 4 σημάδια που λένε πως πρέπει να του δοθείς


Τα 4 σημάδια που λένε πως πρέπει να του δοθείς

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου... σου δίνουμε βοήθεια!

Το τέλειο φιλί
Για πολλούς το τέλειο φιλί είναι μύθος. Παρά τον κυνισμό της εποχής θα πρέπει να σου υπενθυμίσουμε πως το τέλειο φιλί υπάρχει, αλλά μόνο αν φιλάς το σωστό πρόσωπο. Αν θες να δεις αν είσαι έτοιμη να κάνεις σεξ μαζί του φίλησέ τον. Αν το φιλί του και το άγγιγμα του σε κάνει να νιώθεις αδύναμη τότε η χημεία σας είναι πολύ δυνατή. Και αυτός είναι ένας καλός λόγος.

Δεν έχει; ντροπές;
Σκέψου τώρα πως είσαι γυμνή μπροστά του. Νιώθεις να ντρέπεσαι, φοβισμένη και έτοιμη να κοκκινίσεις ή νιώθεις άνετη και ανυπομονείς να συμβεί; Αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώσεις την πρώτη σας φορά κάπως αμήχανα αν πραγματικά νιώθεις άνετα μαζί του για να του αποκαλυφτείς τότε σημαίνει πως είσαι έτοιμη τουλάχιστον σωματικά.

Κάνει σχέδια για το μέλλον;
Σαφώς δεν εννοούμε να φαντάζεται πως θα είναι το γαμπριάτικο κουστούμι του, αλλά αν σου προτείνει να πάτε σε μια συναυλία τον επόμενο μήνα ή σου πρότεινε να πάτε μαζί στον γάμο της ξαδέρφης σου (ναι, ξεκίνησε αυτή η περίοδος) τότε σημαίνει ότι του αρέσεις και πιθανότατα (εδώ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος) πως δεν θέλει απλώς να κοιμηθεί μια φορά μαζί σου και να μην σε ξαναπάρει τηλέφωνο. Μην το ξεχνάς ποτέ αυτόν τον παράγοντα.

Οι μικρές λεπτομέρειες
Ένας τρόπος για να αποφασίσεις το μεγάλο βήμα... προς την κρεβατοκάμαρα είναι να δεις αν προσέχει τα σημαντικά πράγματα που του αποκαλύπτεις για σένα. Για παράδειγμα αν το προηγούμενο βράδυ του είπες για μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση και σου στείλει μήνυμα να δει πως πήγε τότε σημαίνει πως ενδιαφέρεται. Και αν ξέρεις πως νοιάζεται για σένα τότε θα ξέρεις πως θα έχεις έναν τρυφερό εραστή δίπλα σου. Ένας πολύ καλός λόγος πάντα!

Tags ερωτας, ΔΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ, αγαπη, σεξ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, ΣΗΜΑΔΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0670 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3691 s // Total time: 2.4360 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X