Ο Κύπριος κομμωτής που... ζωγραφίζει στο κεφάλι


Ο Κύπριος κομμωτής που... ζωγραφίζει στο κεφάλι

Ένα διαφορετικό κουρείο από αυτά που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, έχει λειτουργήσει εδώ και μερικές βδομάδες στην πρωτεύουσα, από τους κομμωτές Ερλάντου Ρακούτου και Στάθη Μιχαήλ.

Ο Στάθης, αναλαμβάνει να σε λούσει, να σε κουρέψει και να σε ξυρίσει.

Ο Ερλάντου δε, εκτός από τα βασικά, μπορεί να μεταμορφώσει το τριχωτό της κεφαλής σου σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Ο Γεώργιος Γρίβας, ο Che Guevara, ο Μάρκος Σεφερλής, η Μόνα Λίζα, ο Μιχάλης Stavento, ο Άλμπερτ Αϊνστάιν και ο Bob Marley, είναι μόνο μερικές από τις προσωπικότητες που έχει «ζωγραφίσει» στα κεφάλια των πελατών του.

 

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με την κομμωτική; Πως προέκυψε η ενασχόληση αυτή;

Ασχολούμαι με την κομμωτική τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό προέκυψε εντελώς τυχαία. Ήθελα να σπουδάσω κάτι που να μην ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρο. Ήμουν ανάμεσα στη λογιστική και την κομμωτική. Ευτυχώς κατέληξα στην κομμωτική.


Έκανες κάποια ειδική εκπαίδευση για να μπορείς να φτιάχνεις σχέδια στα μαλλιά;

Είμαι αυτοδίδακτος. Είχα μόνο λίγη καθοδήγηση από κάποιους Αμερικανούς κομμωτές, με τους οποίους μιλούσα μέσω διαδικτύου. Αρχικά, σχεδίαζα πιο απλά πράγματα, όπως γραμμές και αστεράκια, μέχρι που είδα στο διαδίκτυο κάποιους Αμερικανούς να φτιάχνουν πορτρέτα σε μαλλιά. Μελέτησα αρκετά τα έργα τους και προσπάθησα να φτιάξω και εγώ κάποια. Απέτυχα πολλές φορές. Πειραματιζόμουν αρκετά πάνω στα κεφάλια των φίλων μου μέχρι που τα κατάφερα.
 

Δες ολόκληρο το θέμα εδώ.

Tags κομμωτης, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6134 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3334 s // Total time: 2.9468 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X