Τα φετινά trends που μισούν οι άντρες


Τα φετινά trends που μισούν οι άντρες

Μην περιμένεις να αποδεχθούν όλα όσα προστάζει η φετινή μόδα…  

Μην προσπαθήσεις να τους πείσεις για ότι λέγεται αγορίστικο, φαρδύ και χοντροκομμένο. Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες υπέρκομψες, θηλυκές και σέξι. Οι προσταγές της μόδας δεν τους αφορούν και τόσο και στο ερώτημα brogues ή δωδεκάποντα θα σου απαντήσουν χωρίς δισταγμό το δεύτερο. Ποιες όμως από τις τάσεις της φετινής σαιζόν μισούν οι άντρες και πως θα τις υιοθετήσεις με τρόπο που να μην φαίνεται πως δανείστηκες τα ρούχα της ανεψιάς ή της μαμάς σου;

1. Το ψηλόμεσο τζιν: Αν επιλέξεις την skinny του εκδοχή συνδύασε το με μυτερά φλατς ή κομψές γόβες. Αν όμως επενδύσεις σε ένα ψηλόμεσο boot cut ή καμπάνα συνδύασε το με άνετες πλατφόρμες ή 70ς πέδιλα ή τσόκαρα με ψηλό, χοντρό τακούνι.


2. Tα δετά παπούτσια τύπου brogues, oxfords&monks:  Δίχρωμα, λουστρίνι, λαμέ, με prints, με χοντρή σόλα, αγκράφες ή με χρωματιστά κορδόνια…. Για τους άντρες δεν είναι παρά τα δικά τους παπούτσια και  δεν βρίσκουν και τόσο σέξι το γεγονός ότι τα φοράς και εσύ. Αν σου αρέσουν πολύ πρόσεξε μην κάνεις ένα full androgynous look. Συνδύασε τα με στενό παντελόνι που φτάνει πάνω από τον αστράγαλο ή με μια κοντή φούστα.


3. Ζιπ Κιλότ Φορώντας την υπάρχει ο κίνδυνος να φαίνεσαι τετράγωνη ή ογκώδης: Μην την συνδυάσεις με χοντρά παπούτσια αλλά με ψηλοτάκουνα που θα αφήνουν εκτεθειμένο τον αστράγαλο σου.


4. 70ς Παπούτσια: Oι πλατφόρμες, τα chunky πέδιλα με χοντρά τακούνια από φελλό ή ξύλο και τα ψηλοτάκουνα clogs  δεν είναι τόσο θηλυκά. Μπορείς όμως να τα κάνεις φορώντας τα με ένα μακρύ φόρεμα – καφτάνι με σκίσιμο ψηλά στο πόδι, με  μίνι φόρεμα και με τζιν που έχει φαρδιά πατζάκια.


5. Πολύ Κοντά, Κοντά Τοπ: Σε αυτή την περίπτωση το less is more δεν ισχύει. Το πολλύ γυμνό είναι αποκρουστικό και θα το έχεις ήδη διαπιστώσει συζητώντας με τους άντρες. Το να βγεις έξω με ένα τοπ που θυμίζει περισσότερο εσώρουχο παρά μπλουζάκι είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου. Παραβιάζεις κάθε κανόνα της μόδας και γίνεσαι απλά σούργελο.
 

Tags Trends, αντρες, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8697 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4681 s // Total time: 3.3378 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X