Clarins, Shaping Facial Lift


Clarins, Shaping Facial Lift

Ορός για τέλειο περίγραμμα προσώπου

Τα εργαστήρια της Clarins εξέτασαν τον τρόπο ζωής των μοντέρνων γυναικών και τις αλλαγές στις διατροφικές τους συνήθειες, και άρχισαν μορφολογικές έρευνες σε Ασιάτικα και Καυκάσια πρόσωπα οι οποίες έδειξαν ότι το πρόβλημα τελειοποίησης του περιγράμματος του προσώπου επηρεάζει όλες τις γυναίκες σ’όλο τον κόσμο.

Βασισμένα σ’αυτή την γνώση, τα εργαστήρια της Clarins έχουν σημειώσει περαιτέρω πρόοδο στην τελειοποίηση του περιγράμματος του προσώπου και ενισχύοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Χάρη στην ανάπτυξη του Total V Contouring Power, που δημιουργήθηκε με τη χρήση εκχυλισμάτων φυτών, το Shaping Facial Lift βοηθά στην μείωση του επιπλέον  λίπους, φιλτράρει τους ιστούς και διατηρεί σταθερό το περίγραμμα του προσώπου.

Στην καρδιά της φόρμουλας, το Total V Contouring Power αποτελείται από 3 εκχυλίσματα φυτών, σε συνδυασμό με καφεΐνη που είναι γνωστή για τις λιποδιαλυτές ιδιότητές της.

Επιπλέον της μοναδικής δράσης βελτίωσης του περιγράμματος, το Shaping Facial Lift προσφέρει δύο επιπλέον πλεονεκτήματα: μια άμεση "ανόρθωση" και μια ενυδατική δράση. Η απαλή, φρέσκα υφή του είναι μια απόλαυση κατά την εφαρμογή.

Το Shaping Facial Lift έρχεται σε συνδυασμό με μια αποτελεσματική μέθοδο εφαρμογής, βασισμένη στην μοναδική εμπειρογνωμοσύνη της Clarins στις θεραπείες που γίνονται σε Ινστιτούτα, που έχει αποδείξει ευρέως την αποτελεσματικότητάς της. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, παρέχει αποτελεσματικά οφέλη αποστράγγισης έτσι ώστε άμεσα φωτίζει και ανασχηματίζει το πρόσωπο.

Tags clarins, Shaping Facial Lift, Clarins Shaping Facial Lift, Ομορφια, προσωπο, beauty, face, Serum, ΟΡΟΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.6914 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2470 s // Total time: 3.9384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X