Χιόνια στο Τρόοδος - Βροχές σε όλη την Κύπρο


Χιόνια στο Τρόοδος - Βροχές σε όλη την Κύπρο

Βροχές παρατηρουνται απο το πρωί σε πολλές περιοχές της Κύπρου.  Χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν παροδικά την περιοχή, ενώ σχετικά ψηλή πίεση εγκαθίσταται στην περιοχή από αύριο.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει ότι λόγω χιονόπτωσης όλοι οι δρόμοι που οδηγούν προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά κατά διαστήµατα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση, τοπικά στα ψηλότερα ορεινά, σταδιακά όµως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, γενικά µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Παροδικά, κατά τόπους, θα πνέουν µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη ενώ στα δυτικά και βόρεια ταραγµένη και τοπικά µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στον -1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Το Σαββατοκύριακο αναµένονται περίοδοι µε κυρίως αιθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά περαιτέρω άνοδο.

Tags ΧΙΟΝΙΑ, ΒΡΟΧΕΣ, κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1463 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4858 s // Total time: 2.6320 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X