Ποιο νυφικό σου ταιριάζει;


Ποιο νυφικό σου ταιριάζει;

Όπως με τις βραδινές τουαλέτες, έτσι και με τα νυφικά υπάρχουν τρόποι για να αναδείξεις την όμορφη πλευρά του σώματός σου και να κρύψεις τις ατέλειες.

Τα μακριά νυφικά τύπου A-line είναι η επιλογή των περισσοτέρων, κυρίως γιατί αποτελούν τη κλασσική λύση. Αν όμως έχεις ωραία πόδια, ή προλαβαίνεις να ξεκινήσεις ασκήσεις σύσφιξης στο γυμναστήριο, τότε τόλμησε ένα κοντό νυφικό ή ένα νυφικό μέχρι το γόνατο. Οι πολύ αδύνατες δεν δυσκολεύονται να βρουν το ιδανικό νυφικό χάρη στο σωματότυπό τους. Αρκεί να μείνουν μακριά από νυφικά τύπου ball gown.

Αν το στήθος σου είναι μεγάλο σε σημείο που θες να το κρύψεις, το κόλπο με τους γυμνούς ώμους κάνει το θαύμα του. Να θυμάσαι πως ο ώμος προσελκύει τα βλέμματα κυρίως στο πρόσωπο και κάνει το σώμα να φαίνεται πιο συμμετρικό. Αντιθέτως, η ογκώδης φούστα σε συνδυασμό με το μεγάλο στήθος προκαλούν έντονη ασυμμετρία.

Το αδύνατο σημείο των περισσότερων γυναικών είναι η μεγάλη περιφέρεια. Αυτό όμως δεν θα σε εμποδίσει απ' το να κρύψεις την περιφέρειά σου, μια τόσο ξεχωριστή μέρα. Θέσε ως στόχο να τραβήξεις τα βλέμματα οπουδήποτε αλλού εκτός απ’ το συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Επομένως, ο στολισμός του νυφικού γύρω από το επίμαχο σημείο με πιέτες, φιόγκους και οτιδήποτε άλλο πρέπει να αποφευχθεί. Ένα ωραίο στιλιστικό τρικ είναι το να φορέσεις ένα κόσμημα στο λαιμό ή σκουλαρίκια που να διακρίνονται, έτσι ώστε να μαγνητίζονται τα βλέμματα εκεί. Ακόμη μια ιδέα είναι να φορέσεις ένα κόσμημα για μαλλιά όπως μια μεγάλη καρφίτσα, μία στέκα ή ένα αριστοκρατικό βέλο και θα δεις πως οι περισσότεροι θα κοιτάνε από το στήθος και πάνω.

Τέλος, μία από τις πιο ιδανικές επιλογές για τις πιο εύσωμες είναι το νυφικό τύπου empire-waist. Το Empire-waist είναι στενό μέχρι το σημείο κάτω από το στήθος και στη συνέχεια πέφτει χαλαρά καλύπτοντας μέση, περιφέρεια και πόδια. Αυτή δεν είναι μόνο μία καλή λύση καμουφλαρίσματος, αλλά και μία τάση των τελευταίων χρόνων που κερδίζει όλο και περισσότερες fans.

Tags Νυφη, Νυφικο, Σωματοτυπος, Σώμα, Φοραω, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3025 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2289 s // Total time: 2.5313 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X