Ώρα για σεξ; Άφησε τα φώτα ανοιχτά


Ώρα για σεξ; Άφησε τα φώτα ανοιχτά

Το θέμα φώτα και σεξ προκαλεί ένα πανικό στις γυναίκες. Ωστόσο εμείς σου δίνουμε 4 λόγους για να  αφήνεις ανοιχτά τα φώτακαι να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις!  

Δεν μπορείτε να δείτε ο ένας τον άλλον
Ίσως αυτό είναι το νόημα. Δεν θέλεις ο άντρας σου να βλέπει τα ελαττώματά σου αλλά και πάλι δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον. Και αυτή είναι η ουσία.. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και σίγουρα θέλετε να βλέπετε ο ένας τα μάτια του άλλου την ώρα του σεξ.

Δεν ερεθίζεις τον αγαπημένο σου
Δεν είναι καθόλου σέξι όταν ένας άνθρωπος δεν νιώθει αυτοπεποίθηση με τον εαυτό του. Σβήνοντας το φως δείχνει πως δεν σου αρέσει καθόλου ο εαυτός σου και το σώμα σου. Να θυμάσαι πως και τα μοντέλα όταν βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρά τους δεν έχουν περάσει από photoshop. Έχουν και αυτές τις ανασφάλειές τους.

Περιορίζεται η χαρά
Όταν υπάρχει σκοτάδι δεν μπορείτε να επιδοθείτε σε κανενός είδους ερωτικό παιχνίδι γιατί πολύ απλά δεν βλέπετε ο ένας τον άλλον. Δεν βολεύει καθόλου το σκοτάδι ακόμα και για να δει ο αγαπημένος σου τα καινούργια σου εσώρουχα αλλά και τα σέξι κουνήματά σου την ώρα του σεξ.

Δεν έγινες άλλο πρόσωπο μέσα σε μια νύχτα
Ο σύντροφός σου σε είδε το πρωί να κάνεις ντους, σε είδε να ντύνεσαι και σε γενικές γραμμές ξέρει πολύ καλά το σώμα σου. Δεν έχεις, επομένως, τίποτα να κρύψεις. Αν δεν έχεις αλλάξει ολοκληρωτικά σε ένα βράδυ και δεν έχεις μεταμορφωθεί σε τέρας, τότε άναψε τα φώτα. Θα ευχαριστήσεις πολύ τον σύντροφό σου που είναι οπτικός τύπος όπως όλοι οι άντρες. 

Tags σεξ, συντροφοσ, ΔΙΕΓΕΡΣΗ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΦΩΤΑ, Σώμα, σεξυ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4921 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3658 s // Total time: 2.8579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X