Η σοκαριστική αλλαγή του «Ιωάννη του Βαπτιστή» από τη σειρά «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»


 Η σοκαριστική αλλαγή του «Ιωάννη του Βαπτιστή» από τη σειρά «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός του Hollywood τον οποίο πολλοί θυμάστε από τον ρόλο του ως «Ιωάννης ο Βαπτιστής» στην σειρά «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ» είναι σχεδόν αγνώριστος.

Ταλαιπωρημένος από μια σπάνια ασθένεια, o Michael York δε θυμίζει πια σε τίποτα τον παλιό του εαυτό. Αν και υπήρξε από τους λίγους ηθοποιούς που συνέχισαν να κάνουν καριέρα στην μεγάλη οθόνη, ο ηθοποιός δεν απέφυγετην «κατάρα» που έχει χτυπήσει στο παρελθόν πολλούς συναδέλφους του, αφού υποδύθηκαν τον «Ιησού» ή πέθαναν, ή έπαθαν ατυχήματα ή καταστράφηκε η καριέρα τους.

Τι έγινε όμως με τον συγκεκριμένο ηθοποιός και πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του; Τα τελευταία χρόνια ο 73χρονος σταρ που έχει χαρακτηριστεί ένας από τους ωραιότερους ηθοποιούς του Hollywood, έχοντας πολλά βραβεία στο ενεργητικό του, υποφέρει από την αμυλοείδωση.

Είναι μια σπάνια ασθένεια που εμφανίζεται όταν οι πρωτεΐνες που ονομάζονται ινίδια αμυλοειδούς, συγκεντρώνονται στα όργανα. Γι΄αυτό και έχει τα μεγάλα σημάδια κάτω από τα μάτια του.

Το 2012 ο Michael York έκανε εμφύτευση βλαστοκυττάρων ώστε να μπορέσει να απαλύνει τα συμπτώματα. Την ανακοίνωση για την μάχη που δίνει με την αμυλοείδωση την έκανε ο ίδιος ο το 2013, καθώς αρχικά οι γιατροί νόμιζαν ότι έχει καρκίνο στα οστά.

Tags αλλαγή, Ιωάννης Βαπτιστής, σειρα, Τηλεοραση, πασχα, Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5091 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3196 s // Total time: 2.8287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X