Στα δικαστήρια η Σάντρα Μπούλοκ με παρανοϊκό θαυμαστή που διέρρηξε το σπίτι της


Στα δικαστήρια η Σάντρα Μπούλοκ με παρανοϊκό θαυμαστή που διέρρηξε το σπίτι της

Η Σάντρα Μπούλοκ κρυμμένη στη ντουλάπα του υπνοδωματίου της έκλαιγε πανικόβλητη όταν τηλεφώνησε στην αστυνομία, τον περασμένο Ιούνιο που δέχθηκε μία απρόσμενη εισβολή στο σπίτι της. Την Πέμπτη ξεκίνησε το δικαστήριο της ηθοποιού ενάντια στον παρανοϊκό θαυμαστή της Τζόσουα Κόρμπετ.

«Είμαι στην ντουλάπα μου. Έχω κλειδώσει την πόρτα. Είμαι κλειδωμένη στη ντουλάπα τώρα» ακούγεται να λέει κλαίγοντας η ηθοποιός στο απόσπασμα της τηλεφωνικής κλήσης της στην αστυνομία που παίχτηκε στη δικαστική αίθουσα.

Η Μπούλοκ έδωσε στην αστυνομία μία περιγραφή του άντρα και είπε ότι πήγε να ερευνήσει τους θορύβους στο σπίτι της. «Νόμιζα ότι ήταν ένα φύσημα του ανέμου», είπε η Μπούλοκ. «Τότε είδα το πρόσωπο του.»

Ένας αστυνομικός κατέθεσε ότι ο Κόρμπετ κρατούσε ένα μαύρο σημειωματάριο με μια επιστολή δύο σελίδων για τη Μπούλοκ και ένα περιοδικό με φωτογραφίες της ηθοποιού όταν συνελήφθη. «Είπε “Λυπάμαι. Σ 'αγαπώ Sandy”» αναφέρει ο Χοσέ Μπερμούντες από την αστυνομία του Λος Αντζελες. Πλάνα Ασφαλείας έδειξαν ότι ο Κόρμπετ ήταν έξω από την πόρτα της Μπούλοκ κάθε μέρα τις τελευταίες τρεις ημέρες πριν από τη σύλληψή του.

Η ντετέκτιβ της αστυνομίας του Λος Άντζελες Κριστίνα Καρλότσι, ερεύνησε τον φορητό υπολογιστή του Κόρμπετ και βρήκε μια επιστολή που έγραψε για την Μπούλοκ τη ημέρα πριν τη σύλληψη του στο σπίτι της. Στην επιστολή την αναφέρει ως σύζυγο του, ενώ έχει σημειώσει και τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι της.

«Υπάρχουν δύο μεγάλες αδιαπέραστες πύλες που κανείς δεν μπορεί να ανοίξει, αλλά εσύ ελπίζω ότι μια μέρα θα τις ανοίξεις για μένα» αναφέρεται στα γραπτά του Κόρμπετ.

Η Μπούλοκ δεν αναμένεται να καταθέσει κατά την προκαταρκτική ακρόαση κατά τη διάρκεια της οποίας ένας δικαστής θα καθορίσει κατά πόσον υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για να δικαστεί ο Κόρμπετ.

Ο ίδιος επίσης κατηγορείται ότι έχει ένα οπλοστάσιο παράνομων όπλων, που βρέθηκαν όταν οι αρχές έψαξαν το σπίτι του. Ωστόσο ο 39χρονος δεν ήταν οπλισμένος όταν συνελήφθη στην κατοικία της Μπούλοκ.


Tags Sandra Bullock, σαντρα μπουλοκ, θαυμαστής, Σπιτι, διαρρηξη, δικαστηρια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1165 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4138 s // Total time: 4.5303 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X