Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Γεννήθηκα σε ταξί“


Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Γεννήθηκα σε ταξί“

Η άγνωστη ιστορία της τραγουδίστριας

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Ανδριάνα Μπάμπαλη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στα "Καρντάσιανς".

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα για την ημέρα και το… μέρος που γεννήθηκε, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην μετέπειτα πορεία της στο τραγούδι, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

"Στη Νέα Σμύρνη γεννήθηκα και μεγάλωσα. Μετά πήγα στην Ηλιούπολη", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε, χαριτολογώντας: "Έχω γεννηθεί σε ταξί έξω από τον Διογένη! Βιαζόμουν να βγω! Είχα βγει η μισή. Φώναζε η μάνα μου: “Πάει το παιδί! Θα το χάσω! Τρέξε!".

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στο χώρο του τραγουδιού, αλλά και την συνέχεια: "Όταν ξεκινούσα εγώ, ήταν και της μόδας το πιο έντεχνο. Μετά δυσκόλεψαν τα πράγματα, οπότε μου έκατσαν και κάποιες επιτυχίες".

Όσο για την προσωπική της ζωή; Η Ανδριάνα Μπάμπαλη εξομολογήθηκε: "Δεν είμαι παντρεμένη, αλλά είμαι μαζί με τον ίδιο άνθρωπο 12 χρόνια. Έχω σκεφτεί να κάνω ένα παιδί, αλλά δεν έχει προκύψει".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Tags ανδριάνα μπάμπαλη, ταξι, showbiz κύπρος, Καρντάσιανς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3778 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5325 s // Total time: 2.9103 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X