Όταν ο Κώστας Κακογιάννης συνάντησε την Ελευθερία Αρβανιτάκη


Όταν ο Κώστας Κακογιάννης συνάντησε την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Το 27ο του σάουντρακ κυκλοφορεί αυτές τις μέρες ο αγαπημένος συνθέτης της κυπριακής τηλεόρασης Κώστας Κακογιάννης.

Πρόκειται για το άλμπουμ με τις μουσικές και τα τραγούδια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΡΙΚ «Πέτρινο Ποτάμι».

Στο CD περιλαμβάνονται τα τραγούδια των τίτλων «Το Νυφικό» και «Πέτρινο ποτάμι», τα οποία ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη, και η «Χρυσοπέρτικα» με τον ίδιο τον συνθέτη να εξιστορεί στην κυπριακή διάλεκτο τον θρύλο των δίδυμων βράχων των Χασαμπουλιών. Τους στίχους των τραγουδιών έγραψαν ο ποιητής Πάμπος Κουζάλης και η Κόριννα Αβρααμίδου, που σκηνοθετεί τη σειρά μαζί με τον Κλείτο Κλείτου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης 20 ορχηστρικά κομμάτια, στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν παραδοσιακοί ρυθμοί και όργανα, όπως το βιολί, το κλαρίνο, το ούτι, το λαούτο, το duduk, το πιθκιαύλι και το νταούλι. Όπως πάντα, όλα τα όργανα (πάνω από 20) εκτελούνται με μαεστρία από τον ίδιο τον Κώστα Κακογιάννη.

Πρόσφατα η Ελευθερία Αρβανιτάκη επισκέφθηκε τοΠαράκεντρο στη Λεμύθου για τις ανάγκες των γυρισμάτων των βιντεοκλίπ της σειράς. 

To CD θα βρίσκεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο customer service των υπεραγορών Άλφα-Μέγα* στην τιμή των 5 ευρώ. Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε ψηφιακά από τα iTunes και Amazon. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο ταμείο αλληλεγγύης της Μητρόπολης Μόρφου.

Tags ελευθερια αρβανιτάκη, Κωστας Κακογιάννης, μουσικη, δισκος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1637 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2264 s // Total time: 2.3901 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X