Ντουμπάι: Luxury προορισμός


Ντουμπάι: Luxury προορισμός

Το παραδοσιακό με το υπερσύγχρονο πάνε δίπλα δίπλα στο εμιράτο αυτό. Οι ουρανοξύστες και οι υπαίθριες αγορές, η θάλασσα, το πράσινο, η έρημος… Χίλιες εικόνες, ευωδιές, εμπειρίες!

Οι ουρανοξύστες συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε ύψος και πρωτοτυπία σχεδιασμού. Οι υπηρεσίες των χλιδάτων ξενοδοχείων είναι  πραγματικά μοναδικές. Τα shopping malls σχεδόν μικρές πόλεις από μόνα τους. Οι υπαίθριες αγορές είναι γραφικές. Νησιά, τεχνητές λίμνες και πρασινάδα, συμπληρώνουν μια εικόνα που μαγεύει γιατί ο καθένας ξέρει ότι λίγο πάρα πέρα είναι η έρημος… μυστήρια, άγονη, και συναρπαστική συνάμα. Ακόμα πιο παράδοξο είναι το γεγονός ότι μπορεί να κάνετε εδώ βόλτα με καμήλα κάτω από τον καυτό ήλιο τη μία μέρα και «χειμερινό» σκι την άλλη… ή και την ίδια αν θέλετε! Όλα είναι πιθανά!

Που να μείνετε:
Το WESTIN DUBAI MINA SEYAHI BEACH RESORT & MARINA είναι ένα πολυτελές design ξενοδοχείο, ιδανικό για όσους θέλουν να βρίσκονται και στην παραλία Jumeirah. Εκτός από τις πισίνες τα γήπεδα τενις, το σπα, τα θαλάσσια σπορ, τα οκτώ εστιατόριά του μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλό σέρβις σε εντυπωσιακά δωμάτια με θέα τον Περσικό Κόλπο.
Το FAIRMONT θα σας βάλει αμέσως στο πνεύμα της χλιδής… τεράστιο σπα, επιλογές από  εστιατόρια και μπαράκια με ποικιλία πιάτων μέχρι και «αθλητικό» μενού, bar πούρων, πισίνες στην οροφή, θέα, υπέροχα δωμάτια και πολλά άλλα.
Το MEDIA ONE είναι πολύ trendy ξενοδοχείο με ωραία θέα στο Ντουμπάι και στο Palm Jumeirah που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από το μπαρ M-DEK στον τελευταίο όροφο.
Στο PULLMAN MALL OF THE EMIRATES, το πολυτελές ξενοδοχείο που συνδέεται απευθείας με το διάσημο εμπορικό κέντρο Mall of Emirates. Επιπλέον διαθέτει γυμναστήριο, σάουνα και χαμάμ, πισίνα και φυσικά ωραία θέα από τα δωμάτιά του.
Το GRANDEUR HOTEL απέχει μόλις λίγα λεπτά από το εμπορικό κέντρο Mall of the Emirates και την κλειστή πίστα σκι Ski Dubai. Το εστιατόριο του, το D'fusion, ετοιμάζει πρωτότυπους συνδυασμούς ινδικών σπεσιαλιτέ με εξωτικές γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Αξίζει να δείτε:
Τα malls. Δεν γίνεται αλλιώς. Είναι φημισμένα για την ποικιλία που προσφέρουν, για το μέγεθός τους και για τις δραστηριότητες που προσφέρονται σε αυτά.  Το Dubai Mall είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στον Κόλπο. Πέρα από το shopping θα δείτε μεταξύ άλλων εκεί ένα τεράστιο ενυδρείο καθώς και ένα ολυμπιακών διαστάσεων παγοδρόμιο. Το The Mall of the Emirates εκτόςαπό τα καταστήματα μεγάλων οίκων διαθέτει εσωτερική χιονοδρομική πίστα, κινηματογράφο και μπόουλινγκ.
Σαφάρι στην έρημο με τζιπ. Δείτε το ηλιοβασίλεμα με φόντο τους αμμόλοφους και γνωρίστε από κοντά τους Βεδουίνους και γευματίστε στις σκηνές τους.

Που να φάτε:
Το The Noble House του ξενοδοχείου Raffles Dubai. Σερβίρει κινεζική κουζίνα με τελετουργικό touch και εξαιρετική θέα.
Για ποτό προτιμήστε την περιοχή της μαρίνας. Εκεί θα βρείτε ανάμεσα σε άλλα το Boutique 1 Café  και το μπαράκι Τhe Terrace.
Το Armani Hotel τα έχει όλα! Προσφέρει εκλεπτυσμένες επιλογές για φαγητό σε κάθε ένα από τα επτά εστιατόρια του ενώ το Armani Privé φιλοξενεί ντόπιους και ξένους DJ.

Πηγή: Το Περιοδικό

Tags Travel, Hotel, Dubai, ντουμπαι, Ξενοδοχείο, Ταξιδι, Διακοπές, ερημος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7778 s (253 Queries.) // Parse time: 0.2947 s // Total time: 2.0725 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X