Δείτε το παλάτι στο οποίο γέννησε η Μενεγάκη!


Δείτε το παλάτι στο οποίο γέννησε η Μενεγάκη!

Όπως ήταν φυσικό, το γεγονός που απασχόλησε περισσότερο τη lifestyle επικαιρότητα την εβδομάδα που μας πέρασε ήταν η γέννηση της κορούλας της Ελένης Μενεγάκη.

Εξάλλου, το φανατικό κοινό της παρουσιάστριας ήθελε και συνεχίζει να θέλει να μαθαίνει κάθε λεπτομέρεια για τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της "δικής του" Ελένης. Σύμφωνα με το peoplegreece.gr, μετά τις αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, θα δείτε και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες από την vip σουίτα, όπου διέμεινε από το βράδυ της Κυριακής έως και το πρωί της Παρασκευής.Το super lux δωμάτιο, λοιπόν, υψηλής αισθητικής και προδιαγραφών, με αριθμό 714 της μαιευτικής κλινικής του ΙΑΣΩ, καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες νοσηλείας και διαμονής.

Είναι ένας χώρος που να αποπνέει την αίσθηση της φιλοξενίας μιας ιδιωτικής κατοικίας, σε συνδυασμό με τη δυναμική ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και έχει σχεδιαστεί από τους PROPLUSMA ARKITEKTONES.

Οι λιτές γραμμές, η πολυτέλεια των υλικών και των υφών διαμορφώνουν ένα μοντέρνο περιβάλλον διαμονής και χαλάρωσης, ενώ οι αρχιτέκτονες έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του φυσικού φωτισμού. Προς το σκοπό αυτό, επέλεξαν τη χρήση πρωτοποριακών συστημάτων σκίασης που επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε απόλυτο φώς και απόλυτο σκοτάδι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για την επίπλωση της σουίτας, σχεδιάστηκαν επιπλέον ιδιαίτερα custom made αντικείμενα.Αναρωτιέστε πόσο κοστίζει το πολυτελές δωμάτιο; Όπως μάθαμε, η διαμονή για τις τρεις ημέρες σε αυτό ανέρχεται στα 7.000 ευρώ.

Tags ελενη μενεγακη, σουιτα, μαιευτήριο, ιασω


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2754 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2896 s // Total time: 2.5650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X