Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο: "Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο"


Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε από το μαιευτήριο: "Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο"

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος εξήλθαν από το μαιευτήριο, όπου την περασμένη Κυριακή ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Δεκάδες δημοσιογράφοι περίμεναν την «ωραία Ελένη» έξω από το ΙΑΣΩ, με την ίδια να κάνει –χωρίς να αναμενόταν- δηλώσεις για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη σκέφτονταν και τη βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα.

"Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές και που μας περιμένατε, αλλά και τις προηγούμενες μέχρι να γεννήσω. Περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι –επιτέλους- να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, πολύ ενθουσιασμένοι, δεν περιγράφονται αυτά με λόγια. Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την ψυχή μου όλον τον κόσμο, όχι μόνο το νοσοκομείο, το ιατρικό και μη προσωπικό. Όλον τον κόσμο που όλο αυτόν τον καιρό είχε τη σκέψη του κοντά μου και χωρίς να μιλάω, ήξερε ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη ότι ένιωθε και τις αγωνίες μου. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο. Θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα. Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πως και πως τα κορίτσια να το δουν, γιατί ο αδερφούλης του την έχει δει ήδη", είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Οι δημοσιογράφοι επιθυμούσαν και μια δήλωση από τον Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος ευγενικά απομακρύνθηκε από τις κάμερες. Σε αυτό το σημείο, η Ελένη Μενεγάκη είπε: "Τα έχουμε πει αυτά παιδιά. Μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τον πατέρα".

Tags ελενη μενεγακη, εξιτηριο, μαιευτήριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6453 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4587 s // Total time: 3.1040 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X