Πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε: “Δέχομαι απειλές για την ζωή μου“


Πασίγνωστη παρουσιάστρια δήλωσε: “Δέχομαι απειλές για την ζωή μου“

Το σχόλιό της που προκάλεσε απειλητικές διαθέσεις

Ο λόγος για την παρουσιάστρια Giuliana Rancic, η οποία αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό δέχεται μέχρι και απειλές για την ίδια της την ζωή.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο που έκανε η παρουσιάστρια για τα μαλλιά της 18χρονης τραγουδίστριας, Zendaya, το οποίο εκλήφθηκε ως ρατσιστικό από το κοινό. Συγκεκριμένα η Rancic είπε: “Τα μαλλιά της μυρίζουν πατσουλί και αγριόχορτο”.

Η παρουσιάστρια μίλησε σε περιοδικό του εξωτερικού και είπε: “Διάβασα τι συνέβη και σοκαρίστηκα. Απλά έγινε κακό μοντάζ στο εν λόγω απόσπασμα της εκπομπής με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί παρεξήγηση. Ήταν τρομακτικό να βλέπω το όνομα σου στους τίτλους των ΜΜΕ με λέξεις τις οποίες δεν έχω καμία σχέση! Στο μοντάζ τα υπόλοιπα λόγια μου κόπηκαν και έμεινε μόνο το εν λόγω απόσπασμα. Αν ένιωθα πως αυτό το αστείο μου θα ερμηνευόταν με τέτοιο τρόπο δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Ένιωσα απαίσια. Μου έστελναν φωτογραφίες στα social media με την κάννη ενός όπλου και μου έλεγαν “θα σε σκοτώσουμε” ή “θα σκοτώσουμε την οικογένεια σου”. Ήταν απαίσιο!”.

Tags Giuliana Rancic, Zendaya


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6502 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3791 s // Total time: 3.0293 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X