Ζαχαροτεχνική Μάχη


Ζαχαροτεχνική Μάχη

"Ζαχαροτεχνική Μάχη", η εμπορική επωνυμία της Μάχης Σεργίου. Το όνομα που καθιερώθηκε στο χώρο διακόσμησης γλυκών. Η Μάχη δημιουργεί αυτού του είδους τα αριστούργηματα απο το 1994. Πιθανόν να είναι η πρώτη στην Κύπρο που ασχολήθηκε με τη διακόσμηση τούρτας γενεθλίων, γάμων, βαφτίσεων και όχι μόνο.

Η πείρα όλων αυτών των χρόνων και το απίστευτο μεράκι της Μάχης, αποδεικνύουν την εδραίωση της στα υψηλά επίπεδα στο χώρο.

Δίνει πάντα τεράστια σημασία στη λεπτομέρεια κατασκευής των φιγούρων, των λουλουδιών και γενικά όλων των δημιουργιών της και αυτό φαίνεται πάντα στο χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των πελατών που παραλαμβάνουν την τούρτα που έχουν παραγγείλει. Αυτή είναι πάντα η πιο μεγάλη ικανοποίηση της Μάχης, να βλέπει τους πελάτες της να φεύγουν ευχαριστημένοι.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει στις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, που μαζί με το αστείρευτο ταλέντο της πετυχαίνει μοναδικά και αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Εκείνο που οι πελάτες πρέπει να έχουν κατά νου είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός της παραγγελίας τους, για να δοθεί στη Μάχη ο απαιτούμενος χρόνος να φτιάξει στο χέρι, φυσικά, την τούρτα τους και οτιδήποτε άλλο παραγγείλουν. Αυτή η διαδικασία  της προετοιμασίας μπορεί να πάρει μέρες, ακόμα και εβδομάδες.

Η γκάμα σχεδίων που έχουν στη διάθεση τους οι πελάτες είναι τόσο μεγάλη, που πάντα βρίσκουν σχέδια τα οποία ταιριάζουν στα γούστα τους και τις ανάγκες τους.

Επίσης διατίθενται και διάφορες επιλογές γεύσεων για τις τούρτες τους.

Να αναφέρουμε και τις επιλογές κεραστικών που διαθέτει η "Ζαχαροτεχνική Μάχη". Μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας το κεραστικό της επιλογής σας με την ανάλογη διακόσμηση που έχει η τούρτα σας! Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό.

Tags Ζαχαροτεχνική Μάχη,ζαχαροπλαστειο,Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5999 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3467 s // Total time: 2.9467 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X