Όταν το super market έρχεται στο σπίτι


Όταν το super market έρχεται στο σπίτι

Κάνε τις αγορές σου online, φθηνά και εύκολα!

Μήπως έχεις κουραστεί να πηγαίνεις κάθε τρεις και λίγο στο σουπερμάρκετ; Μήπως το να σπρώχνεις το καρότσι δεν είναι και η αγαπημένη σου συνήθεια; Τώρα πια έρχεται το σουπερμάρκετ και σου χτυπάει το κουδούνι.

Το Odelo είναι εδώ για να κάνει τα ψώνια σου απλή και ευχάριστη διαδικασία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις τον υπολογιστή σου από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου και να γεμίσεις το καλάθι σου κλικάροντας απλά στα προϊόντα που χρειάζεσαι.

Πλεονεκτήματα να κάνεις online αγορές:
Γυναίκες:
• Δεν χρειάζεται να τρέχετε στο σουπερμάρκετ, μαζί με τα παιδιά σας, ούτε να αναγκάζεστε να τα αφήνετε στις γιαγιάδες απλά για να κάνετε τα ψώνια σας.
• Αγοράζετε μόνο εκείνα που θέλετε. Η βόλτα ανάμεσα στα ράφια του σουπερμάρκετ, είναι δαπανηρό σπορ καθώς αρκετές φορές γεμίζουμε το καλάθι μας με αχρείαστα προϊόντα.
• Εξοικονομείτε χρόνο για άλλες δουλειές, όπως την καθαριότητα του σπιτιού.
Άντρες:
• Τα ψώνια συνήθως είναι γυναικεία υπόθεση. Αν νιώθετε αμηχανία να αγοράζετε απορρυπαντικό για το πλυντήριο face to face με την ταμεία του σουπερμάρκετ, δεν χρειάζεται να το κάνετε. Μπείτε απλά στο Odelo.
• Έχετε χωρίσει τις δουλειές του σπιτιού με τη σύζυγο σας και έχετε αναλάβει τα ψώνια; Θα ξεμπερδεύετε σε 10 λεπτά και μετά θα βλέπετε ποδόσφαιρο χωρίς να σας γκρινιάζει.
• Φτάνει πια το κουβάλημα βαριών προϊόντων (βλ. μπουκάλες με νερό και δωδεκάδες με μπύρες). Συνήθως τέτοια βάρη, οι άντρες τα αναλαμβάνουν.
Φοιτητές:
• Με τα τρεξίματα στο πανεπιστήμιο και τα μαθήματα, που καιρός για σουπερμάρκετ! Ξεκλέψτε λίγο χρόνο την ώρα του μαθήματος (χωρίς να σας πάρει είδηση ο καθηγητής) και τα ψώνια θα σας περιμένουν μόλις γυρίσετε στο σπίτι.
• Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας στο σουπερμάρκετ όταν μπορείτε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεστε για καφέ με την παρέα σας;
• Μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει να κάνουν τα ψώνια οι γονείς σας για εσάς. Βάλτε τους τα γυαλιά και δείξτε τους πως με την τεχνολογία και μέσω του ίντερνετ εσείς τα καταφέρνετε καλύτερα.
Καλά (διαδικτυακά) ψώνια!

Tags ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ, odelo, super market, eshop, αγορές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5101 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3782 s // Total time: 2.8883 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X